Ga naar inhoud
  • 0

Stotterende VR6


Ivo

Vraag

Sinds vrijdag loopt de VR6 als een krant. Bij intrappen gas slaat de motor dood en wilt afslaan. Stationair gaat het toerental alle kanten op. Als ik al een stukje kan rijden geeft de computer een verbruik van 1 : 1.5 aan en dat is ook wel te ruiken. Vorige week is wel het motorruim schoongemaakt en mogelijk is daar iets mee stuk gegaan, aan de andere kant heb ik de afgelopen week wel meer het iets inhouden tijdens gas geven ervaren.

 

LMM heb ik bekeken en wat schoongemaakt, merk wel dat er valse lucht wortd aangezogen maar kan niet plaatsen waar (mogelijk filterhuis)

 

Iemand nog een idee en zou deze storing met VAG com uitgelezen kunnen worden. Aangezien ik de straat niet uitkom zonder af te slaan is het erg lastig zo.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Aanbevolen berichten

  • 0

Na twee maanden waarschijnlijk de oorzaak gevonden. Brandstof filter is net vervangen nu rijdt de auto perfect. Er kwam een bak zwarte drab uit het oude filter, dat was niet normaal. Ook meteen de remleidingen achter vervangen en de race blokken voor vervangen de VW motorsport blokken

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden