Ga naar inhoud
  • 0

Waar nieuwe sleutel bestellen (Passat 3C - 2008)


Vraag

Goedemiddag,

Ik ben nu ruim 3 jaar in bezit van een Passat 3C variant uit 2008 naar volle tevredenheid. Na aanschaf van de auto ook hier via het forum een en ander aangepast in de Passat.

Echter, sinds ruim een jaar zijn wij de reservesleutel kwijt. Ik had hoop dat deze ooit nog eens boven water zou komen tijdens een opruim-bui of iets dergelijks maar helaas is dit niet gebeurd. Nu zou ik graag een nieuwe sleutel bij laten maken. Mijn garage (universele garage) had even nagevraagd en raad mij aan dit bij een sleutelservice te laten doen ipv bij de dealer. Dit zou (afhankelijk van de versie van de comfortmodule; 46 of 48 geloof ik) respectievelijk €200 of €150 gaan kosten. Hij gaf aan dat dit bij de dealer waarschijnlijk nog duurder zou gaan worden.

Hebben jullie ervaring met het bij laten maken van een nieuwe sleutel? Kan dit prima bij een universele sleutelservice of beter via de dealer?

Alvast bedankt voor jullie hulp!

Link naar bericht
Delen op andere sites

1 antwoord op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0

Voor 10 -20 euro heb je een blanco sleutel bij Aliexpress. Ik kan deze voor je programmeren en inleren. Verdere details via PB.

Gr. Bonny

Link naar bericht
Delen op andere sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden