Ga naar inhoud

Wat kan het zijn?


Pukster

Aanbevolen berichten

Nou, al het goed is heb ik vandaag de auto weer terug :mrgreen: Schade was idd rond de 2000 euro. Gelukkig krijg ik dat uiteindelijk terug. Ik heb niks gehoord over de ophanging of de velg, dus ga ervan uit dat dat allemaal goed zit :-|

Ik heb nog wel even navraag gedaan naar dat gerammel (waar dit topic mee begon) en kreeg te horen dat dat een bekende kwaal van de Passat en A4 was, dat het lag aan de soort ophanging die ze gebruikt hebben, en dat er weinig aan te doen is :roll:

Alleen als het heel erg werd, dan moest ik er wel iets aan laten doen. Maar ja, wat is erg :?: Ik vind het al vervelend genoeg. Waar ligt die grens dan :?:

't Zit me niet helemaal lekker, en ik ga er binnenkort even goed onder kijken. Misschien zijn het alleen wat versleten rubbers, misschien toch de draagarmen, 'k zal 't wel zien...

Eerst maar wachten op het telefoontje, dan kan ik die leenauto (een Fox, wat is dat 'n goedkoop ding, maar rijdt best leuk) weer terugbrengen.

En dan kijken of er nog wat veranderingen na de reparatie te merken zijn...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat is zekers waar :!:

Ben ook alweer druk op zoek naar leuke dingen voor m'n Passat, en kan niet wachten tot hij terug is. Wat wel lastig is, is dat ik niet meer weet wat voor velgen er momenteel onder liggen, qua maten :embarassed:

Ik heb pas geleden nieuwe zomerbandjes gekocht, maar aangezien de linkervoorvelg behoorlijk aan het aftakelen is aan de binnenkant, ben ik op zoek naar wat nieuws, waar ik die banden omheen kan leggen. Ik weet, komt lekker goedkoop over. 'k Heb zelf ook liever nieuwe velgen met banden, dan kan ik wat groters nemen. Maar ja, die kleine meid gaat toch voor, ook op financieel gebied :wink:

Maar ik kan pas kijken wat voor velgen het ijn, als 'tie weer voor de deur staat. Volgens mij waren het namelijk ook al niet de originele velgen, toen ik 'm kocht.

Bijdegarage-zijkant.jpg

't 16 inch, dat weet ik nog wel, maar de rest??

Ach, ff geduld nog, volgende week maar even kijken naar de velgen, en daarna op mp zoeken...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja dat klopt, maar ik zat even verkeerd te denken. Ik twijfelde over de J-waarde en de ET, maar dat staat eigenlijk los van de keuze voor de velg :? Dat heeft natuurlijk meer te maken met de combinatie velg en auto...

Ik zit nu zelf te denken aan de Mangels Winner 5.

http://img510.imageshack.us/img510/3492/winner205ne7.jpg

Vind ik best grappig voor het beperkte budget dat ik heb.

En dan nog nieuw ook...

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 6 months later...

Zoo, ik ben even een hele flinke tijd weg geweest, maar dat komt o.a. door de voorbereidingen en verhuizing van Den Helder naar Veendam... :thumb:

 

Om verder te gaan waar het verhaal van de schade betreft, ik heb inderdaad het bedrag keurig teruggekregen. Maar pas nadat de tegenpartij uiteindelijk gedwongen moest worden met een rechtszaak, omdat de tegenpartij geen aansprakelijkheid op zich wilde nemen :angry: , omdat er niet genoeg getuigen waren etc, etc...

Gelukkig na wat hulp van mijn overburen is het allemaal goed gekomen :-D

 

En ik heb nu eindelijk 'nieuwe' velgen voor mijn zomerbanden gevonden. Ik had eigenlijk helemaal geen geld, maar ik reed nog op de winterbanden, en ik kon ze niet verwisselen voordat ik een oplossing had voor mijn enigszins verrotte velg linksvoor :-? Ik heb dan wel niet de meest spectaculaire velgen, en ik weet dat er nog zo'n 60 à 70 procent mee rond rijdt, maar door de financiële status was de keuze erg beperkt, daarom is het de s4 look geworden.

 

P4240062.jpg

P4240033.jpg

Nieuwezomervelgen-3.jpg

 

Ik ben tevreden, en ik kan voorlopig weer rijden :wink:

Zelf denk ik dat ik voorlopig niks meer ga veranderen aan de Passat, en m'n geld en tijd in mijn gezin stop. Maar wie weet... :angel:

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden