Ga naar inhoud

stegeman

Members
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door stegeman

  1. Bedankt voor de tip! Maandag ben ik weer naar de garage geweest en hebben ze alle stekkers los gehad en nagekeken. ze hebben niks kunnen vinden maar sindsdien deed hij het wel naar behoren. Misschien toch ergens een contact geoxideerd geweest? Hoop dat hij het nu gewoon blijft doen!
  2. Als ik mijn 3C variant uit 2009 's middags na het werk start en de airco inschakel dan wordt deze niet meteen koud. Het duurt tussen de 5 en 10 minuten voordat hij echt koude lucht geeft. Ik heb de indruk dat hij het pas doet als de motor warm is. Ik heb de airco al opnieuw laten vullen maar dit heeft niet geholpen. Is dit normaal, of hoort de airco direct te koelen?
  3. Vandaag bij Automotive parts in Apeldoorn geweest en een 7P6 035 730 in laten bouwen. Ze hebben hem via de canbus aangemeld en hij deed het meteen. De bediening loopt bij mij alleen via het stuur omdat ik geen RNS heb. Ik kan wel via bluetooth-audio muziek van m'n tel. afspelen op mijn RCD 310. Het was wel duidelijk dat ze dit vaker hebben gedaan, binnen no-time was alles ingebouwd.
  4. Had gehoopt dat het bij jou uiteindelijk toch gelukt was. Ik ben van plan om naar Apeldoorn te rijden en het daar in te laten bouwen, dan weet ik zeker dat de boel werkt voordat ik het betaal
  5. Ik overweeg ook bij automotive parts die premium carkit te bestellen (heb ook geen telefoonvoorbereiding en een wit MFD) dus ik ben erg benieuwd of het bij jullie inmiddels gelukt is?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden