Ga naar inhoud

Tinus89

Members
  • Aantal items

    37
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Tinus89

Profile Information

  • Plaats
    Groningen

Tinus89's Achievements

0

Community reputatie

  1. Top, ga Guyke even contacten! Bedankt.
  2. Mannen en vrouwen, ik weet dat het een oud topic is, maar mijn pa heeft in zn 2006 3C al langere tijd vocht achter het glaasje van de spiegelknippers.... En nu doet links het niet meer. Nu is het me niet helemaal duidelijk: moet ik de hele unit vervangen, of kan ik ook het lampje vervangen? Daarnaast: hoe krijg ik op de beste manier het glas vd buitenspiegel eruit? Groet!
  3. Das apart... Niet gerelateerd aan de verlichting? Dus verlichting aan (dimlicht) = dashbordkastverlichting? Dat is bij veel merken zo, om te zorgen dat je t dashbordkastje open kan zetten als de auto geparkeerd is, zonder de volgende dag te hoeven duwen (accu leeg)...
  4. Gisteravond even met de rechterkoplamp bezig geweest omdat daar wat vocht in zat. Op de motorbeurs gister een klein spiegeltje gekocht (€5,-) op een steeltje. Toch maar even de linkerlamp (Valeo met slecht lichtbeeld) open gemaakt en goed gekeken. Tot mijn verbazing zag ik dat de lamp er niet helemaal recht in zat, ondanks dat hij er netjes in klikte. Het nokje zat ook netjes in de uitsparing. Met een schroevendraaiertje de lamp nog een tikje verder kunnen drukken. Resultaat: een veel netter lichtbeeld! Beide lampen geven nu (bijna) evenveel licht, alhoewel het beeld van de Hella netter is. Alleen de Hella geeft nog steeds iets witter licht, maar het kleurverschil is lang niet zo storend meer als eerst... Zie ook de foto's: Eerst: Nu:
  5. Lijkt me niet dat het lampje altijd aan staat... Ik heb nog geen schakelmechanisme kunnen vinden. Iemand die hier meer over weet?
  6. Is daar een aparte zekering voor? Want ik kan verder niets vinden wat niet werkt... Maw: nope, nog niet gecontroleerd. Moet ik wel bij zeggen dat mn pa geen verstand heeft van techniek en ik niet "thuis" woon, dus moet kijken als ik er toevallig ben...
  7. Beste mensen, De dashboardkastverlichting van mn pa's Passat werkt niet. De sigarettenaansteker heeft wel gewoon stroom. Het lampje heb ik vervangen (oude was wat zwart) maar nog steeds geen licht... Doorgemeten met een multimeter, op contact, licht aan/uit, maar geen stroom. Wie weet raad? Het gaat om een Passat 3C Variant van 2006. Alvast bedankt!
  8. Martijn, hoe bedoel je dat? Ik ben op zoek naar een koplampunit, dus met het glas etc, niet de lampjes zelf he?
  9. En? Al wat gevonden? Ik ben vanwege het mooiere lichtbeeld ook op zoek naar een betaalbare linker Hella
  10. T spijt me, ik wil ook een linkse Hella. Links heb ik Valeo namelijk... George007, mag ik vragen waar je deze vandaan hebt, en wat je er in welke staat voor betaalt?
  11. Goed, vandaag Xenon geïnstalleerd. Het was even wat pielen, maar het is gelukt! Ook ik zie best wel een fors kleurverschil tussen de Valeo en de Hella lamp... Zie ook de volgende foto. Ik zal als het donker is nog een foto maken en deze plaatsen, misschien dat dan het verschil beter te zien is. Edit: nu ook in het donker gereden en gefotografeerd... Toch een vrij fors verschil tussen links en rechts.
  12. Goed, blijkbaar heb ik in mn enthousiasme de bevestiging dat het een 23bits high-end module is aangezien voor de bevestiging dat er bochtenverlichting mogelijk is... Vorige week bij Gerd geweest, die me vertelde dat het niet mogelijk is Na even nadenken de volgende vraag: is het de moeite en geld waard om de boordnetmodule te vervangen door een andere waarmee bochtenverlichting wel mogelijk is? Is dit uberhaupt mogelijk?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden