Ga naar inhoud

mark_ellerman

Members
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door mark_ellerman

  1. Ook ik ben er vorige week achter gekomen dat de strip op de kofferdeksel gescheurd is... gaat me weer dik 200 euries kosten bij de dealer. Zelf zit ik eraan te denken om de strip dicht te smeren en de gehele strip in het hoogglans zwart te laten wrappen. Het probleem van een nieuwe strip monteren is namelijk ook geen oplossing aangezien deze toch weer opnieuw barst.
  2. De gordel en sluiting in het midden zitten aan elkaar vast, en die gaan recht naar beneden. achter de bestuurdersstoel hoort eigenlijk de dubbele gordelsluiting te zitten, deze ga ik morgen waarschijnlijk bestellen. Met de 2 "losse" gordelsluitingen lukte het niet om de zitting goed vast te krijgen in de vergrendeling omdat het gat in de zitting waar de gordelsluitingen komen iets verder naar het midden zit. verder is de achterbank zo over te zetten...geen probleem
  3. Ik heb gisteren de 2 persoons eruit gehaald en vervangen door een 3 persoons... Alleen moeten er 2 nieuwe gordelsluitingen besteld worden, de steuntjes daarvan zijn anders.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden