Ga naar inhoud

Richardus

Members+
  • Aantal items

    21
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Richardus

  1. Hoi allemaal!

    Heb ik niet gisteren een nieuwe lader gescoord, dient het volgende probleem zich aan. Vandaag maakte de airco ineens best wel flink herrie. Ik vermoed de compressor. (rechts voorin ergens?) De lucht die uit de roosters komt is wel best koud.

    Hebben jullie hier ervaringen mee? Kennen jullie iemand omgeving Rotterdam/Den Haag die airco's vult/leegt als gecontroleerd moet worden of er nog voldoende gas in zit?

     

    Wederom bedankt voor het meedenken!

  2. Hoi Allen,

    mijn granny charger, dat 220V laadding, gaf vandaag ineens een foutmelding. Na enkele minuten laden een geel en rood ledje. Als ik hem een tijdje los laat liggen herhaalt dit zich.
    Als ik in de GTE de laadstroom op "gereduceerd" instel, dan lijkt het goed te gaan. Herkennen jullie die problemen? Wordt dit een nieuwe aanschaf? Repareren kost vermoedelijk te veel, doet een VW dealer dit dat jullie weten?

    Even een foto erbij, van internet geplukt, dan weten we waar ik het over heb:

    image.png.260321970c386473b38695d7547b7e7b.png

    Hopelijk hebben jullie weer een hope wijze raad! Bedankt vast, Richard.

  3. Ik snap niet echt hoe het werkt met de software etc, ik heb bijvoorbeeld Hardware H22, Software 0270 en Navigatie 23.6. Die laatste heb ik drie dagen geleden gedownload van de website van VW. Hoe krijg je die Software bijvoorbeeld op het juiste nivo als er niets wordt aangeboden om te downloaden in de auto? (Heb een media met draaiknoppen in mijn Passat GTE uit 2021)

    Excuus dat deze thread een beetje afwijkt van het topic, ik ben wel benieuwd waar VW mee komt @CSI!

  4. Hoi!

    Vandaag zag ik in de app dat We Connect Plus in de aanbieding is, 119 ipv 149 euro voor een jaar. Bij mij is die zut vlak na aanschaf verlopen helaas.

    Hebben jullie dit afgesloten, komen dit soort aanbiedingen meer voor, zijn er nog andere manieren om hier korting op te krijgen? Ik vind de functies wel mooi, maar het bedrag best hoog. Zeker als je nog even wilt blijven rijden in. (In mijn mooie Passat GTE)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden