Ga naar inhoud

JHO

Members+
 • Aantal items

  15
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Alles dat geplaatst werd door JHO

 1. JHO

  Stuurhuis probleem

  Ik heb dit zelfde probleem met mijn GTE uit 2015, moet zeggen dat het (tot nu toe) wel iets minder heftig is als in je filmpje en voornamelijk als ik weg rijd en hij uit de stuurbekrachtiging komt. De garage heeft er een tijdje naar gezocht en kwam ook op het stuurhuis uit wat inderdaad geen goedkope ingreep is. Op het moment rijd ik er nog mee door en voel er verder weinig van. Ik ben heel benieuwd @bakkertje of het met een afstelling o.i.d. te maken kan hebben. Ben zelf ook nog op onderzoek uit.
 2. Als hij een chrome delete had gehad, dus wit met zwarte trim had het er goed onder gestaan. Overigens ook hele mooie combi. Snap dat je ze er in dit geval onderweg hebt gehaald.
 3. Galvano Grey, beetje donker chrome is zeker een mooie kleur velg. Zou ik voor gaan als je verder chrome tinten hebt. Over het algemeen ook geen fan van zwarte velgen, maar in soms maakt het hem helemaal af
 4. Na wat wikken en wegen, waar de 19" Suzuka's absoluut een optie waren (zie foto) toch gekozen voor 18" Dartford met 235/50/R18 Michelin All Seasons. Hierdoor staat hij nog wel lekker hoog op de poten en krijgt ie een wat stoerdere look, maar nog wel een beetje bescheiden. Rijd er nu een maandje mee en erg tevreden! Raakt ook nergens de wielkassen oid aan. Bedankt voor het meedenken, de bandencalculator heeft me ook zeker geholpen, al was het nog wel even spannend voor ik ze er onder had.
 5. Oke, ik zal dan even nakijken of dit APK afkeur is. De huidige banden zijn dus te groot maar gezien dit een winterset is zouden ze met de APK omgewisseld kunnen zijn. Qua snelheid zit de teller met deze banden echter precies op de snelheid die de GPS van b.v. Flitsmeister aangeeft. In Duitsland zijn de velgen overigens een stuk goedkoper. Ik houd jullie posted.
 6. Maar in principe zijn de banden die ik er nu onder heb zitten ook te groot, toch lijkt hij het er prima mee te doen. (zijn wel smal, 215) Inmiddels al wel besloten dat het 18" Dartford of Sebring velgen worden. Maar.. stel je hebt 225/45 R18 en je verlaagt de auto met 3cm dan heeft dit toch het zelfde effect als dat je een band neemt die 3cm hoger is? Of denk ik dan te makkelijk? De banden calculator werkt goed en daar zie je ook wel dat de band meer naar binnen gaat staan.
 7. Hoi, ik ben nu sinds enkele dagen lid van dit Forum en heb er al wat doorheen gespeurd. Nu wil ik iets wellicht ongewoons en dat is mijn Passat liever hoog op de poten dan laag. Ik heb de auto in Juni gekocht met 17" London velgen en Continental 215 / 65 / R17 winterbanden (SUV) Het setje lijkt dus van een Tiguan te komen maar geven de auto een mooie robuuste look en ik hoef niet bang te zijn dat mijn velgen beschadigd raken. Hij mist alleen behoorlijk wat grip, natuurlijk omdat het een setje winterbanden zijn maar ook omdat ze redelijk smal zijn (215) Ik wil daarom graag een nieuw setje velgen en heb 2 types op het oog. 19" Suzuka velgen (liefst 18" maar die bestaan niet) 18" Dartford velgen Stel dat ik dezelfde hoogte wil houden dan zou ik 235 / 50 / R19 banden (ook SUV) onder de Suzuka velgen zetten, maar raken de banden dan ook de wielkasten bij het sturen? Gaat dit allemaal passen? Of heeft iemand anders de Suzuka velgen wel eens onder een Passat gemonteerd? https://www.marktplaats.nl/v/auto-onderdelen/banden-en-velgen/m1802431192-19-inch-originele-suzuka-velgen-volkswagen-tiguan-ii-r-line?correlationId=3f9982a2-6cba-4808-9b3f-8bbfaf852583 https://originalwheels.nl/zwarte-18-inch-originele-dartford-velgen-volkswagen-passat/ Hoor graag van jullie mening en kennis!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden