Ga naar inhoud

Paul1967

Members+
  • Aantal items

    67
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Paul1967

  1. Via de schema's welke Jan @Diverstuurde. De regensensor stuurt dus een LIN signaal naar zowel boordnet als wissermotor. je zou wel al eens kunnen controleren of de sensor spanning krijgt. Volgens de schema's krijgt deze voeding vanaf SC37 - 16amp - zekeringbox in dashboard links. Maar vermoed dat de zekering nog goed zal zijn. Gezien het caliber zitten er nog wel meerdere verbuikers achter deze zekering. Grote kans dan dat de regensensor stuk is.
    Succes.
    Heb gisteren de regensensor vervangen voor een nieuwe en alles werkt weer als vanouds. Probleem opgelost

    Verstuurd vanaf mijn SM-G975F met Tapatalk


  2. @wulfke bedankt voor de info. Ik heb momenteel een ster in mijn voorruit zitten. Bij het vervangen van de voorraam doen ze gelijk de sensor vervangen. Dan zal probleem hopenlijk wel opgeloat zijn. Bedankt

    Verstuurd vanaf mijn SM-G975F met Tapatalk

  3. Wulfke thx voor u antwoordt. Het probleem is als ik de handel aan het stuur op automatisch heb staan en ik de interval schakelaar op een andere stand zet de ruitenwisser 1x op en neer gaat en dat was het tijdens de regen dus niet automatisch. Ik moet de handel op contineu zetten tijdens de regen. Dan zal waarschijnlijk de regensensor zelf stuk zijn denk ik omdat die niet reageert als er druppels voor de raamsensor zit.

    Verstuurd vanaf mijn SM-G975F met Tapatalk



  4. Zijn er problemen met het toestel dat u deze een software update wil geven ?
    Hoi Wulfke, nee er zijn geen problemen ik wilde alleen kijken of er een update van dit toestel is om hem up to date te houden. Tis zeker niet nodig, maar ken me niet uit kwa software versie's vandaar de vraag.

    Ps wat is dit voor type toestel eigenlijk ?

    Verstuurd vanaf mijn SM-G975F met Tapatalk


  5. Kleine correctie: heel Europa past niet meer op een 16 Gb kaartje.
    Om precies te zijn zijn daar twee oplossingen voor:
    1. verwijder uit folder maps/00/SDS alle talen die je niet nodig hebt.
      Als je b.v alleen NL overhoudt, wordt het geheel ca. 1 Gb kleiner.
      Dan past het wel op een 16 Gb kaartje en blijft werken.
      Bij mij bleef er 85 Mb over op het kaartje als ik GB en NL erop liet staan.
      Met alleen NL bleef er ongeveer 180 Mb vrij. 
    2. Als je weet hoe je de CID code van je originele VW 16 Gb kaartje te achterhalen,
      kan je op internet een 32 Gb kaartje kopen met dezelfde CID code.
      Dan past heel Europa er wel op. Dit werkt, want ik heb dat zelf gedaan.
      Ik heb een Engelstalige handleidinkje (die voor een ander forum heb gemaakt) toegevoegd, hoe je je CID code kan vinden.
      Op dat andere forum worden ook de kaartjes met een gewenste CID code aangeboden.
    Als je nog vragen hebt, laat het me dan weten.
    groet
    Peter
    Manual_to_find_CID .docx
    Thx voor de uitleg Peter. Ik krijg de handleiding hellaas niet open. Ik wil dat gaan proberen met een 32 gb kaartje. Zou je de link via pb willen sturen misschien dat dat wel werkt. Alvast bedankt

    Verstuurd vanaf mijn SM-G975F met Tapatalk

  6. Toen ik mijn mediadiscover liet inbouwen zij de verkoper dat alle kaarten van europa op dat sdkaartje stonden. Maar duitsland staat er hellaas niet op. Is dat makkelijk zelf te downloaden (ben een leek op dat gebied) of wil iemand dat voor mij op de sd kaart zetten? Als dat zelf makkelijk te doe is kan iemand dat even uitleggen hoe dat gaat. Fijne zondag.

     

    Verstuurd vanaf mijn SM-G975F met Tapatalk

     

     

  7. Ik woon iets ten noorden van@Paul1967 en rij een B8 met standaard dakantenne. Radio ontvangst (DAB+ en FM) is beroerd vlakbij huis. Weet niet zeker of het aan het radio-signaal ligt:
    In huis heb ik op een slaapkamer èn op zolder een Teufel 3Sixty staan met een zeer goede DAB+ ontvangst. Zelfs met de telescoopantenne ingeklapt.
    Dus in de auto luister ik meestal naar de storingsvrije Spotify App.
    Buiten in mijn mancave staat standaart een dab ontvanger gekoppeld aan een versterker maar wel een buiten antenne eraan. Perfect ontvangst. Maar dan staat alles stil en in de wagen niet. Ben van plan om deze antenne (zie foto) te testen op de CC. Meer kunnen we niet doen om het optimaal te krijgen. Anders wordt het locaal deezer aanzetten

    Verstuurd vanaf mijn SM-G975F met Tapatalk


    ceff588eed98aed164092a62639a5af9.jpg
  8. Voor een zo goed mogelijke dab+ ontvangst (ook in buiten gebieden) zou ik voor een grotere Calearo antenne gaan. Zo’n kleine haaie vin antenne is erg beperkt. Zelf heb ik de 7677932 erop staan. Lastig ook om te vergelijken, je moet dan wel hetzelfde radio station vergelijken.  
    16 v Combi maar helaas zonder GPS. Maar thx voor je antwoordt

    Verstuurd vanaf mijn SM-G975F met Tapatalk

  9. Ik woon zelf ook in Limburg maar zelfs in heuvelland nog geen probleem mee gehad ? Heb je al eerder een radio met dab+ ervaren ?

    Am/fm is idd de ontvangst niet altijd geweldig

    Verstuurd vanaf mijn SM-G980F met Tapatalk

    Mijn bedrijfs wagens Audi Q6 van 2020 heeft DAB en dat werkt hier ook niet geweldig. Maar als ik uit de regio ben werkt het wel goed. Jij komt regio weert begreep ik. Vlak bij roermond met een mega zendmast in de achtertuin dus altijd goede ontvangst. En de heuvelande heb ook geen problemen. buiten dat is je antwoordt geen antwoordt op mijn vraag. Ik vroeg of iemand ervaring had en niet wat ze zelf allemaal hebben

    Verstuurd vanaf mijn SM-G975F met Tapatalk

  10. Ik zou niwt weten waarom deze het beter zou doen dan die andere van Calearo. En hier bij moet ook nog eens de hemel los. Wat op zich al een niet zo heel fijn klusje is ...


    Ik heb die andere en heb er geen enkel probleem mee. Zelf nu in de mk6 niet en die heeft niet eens een dak antenne

    Verstuurd vanaf mijn SM-G980F met Tapatalk


    Hoe de ontvangst is is ook zeer afhankelijk waar je woont. Hier in noord limburg is het niet geweldig. Zelfs in mijn bedrijfs wagen een Q6 2020 is het ontvangst hier niet zo geweldig. Dus een dak antenne kan de ontvangst alleen maar bevorderen lijk mij.

    Verstuurd vanaf mijn SM-G975F met Tapatalk

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden