Ga naar inhoud

B84MOTION

Members+
  • Aantal items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over B84MOTION

Profile Information

  • Plaats
    Den haag
  • Naam
    Harry

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

B84MOTION's Achievements

1

Community reputatie

  1. Iemand enig idee waar ik de lijst met chassisnummers van de voorserie auto's kan krijgen? Zijn volgens mij bij elke dealer afgegeven maar zijn niet zo happig om ze in te laten zien.
  2. B84MOTION

    krakende wagens

    Dat is het gevoel wat ik nu dus ook heb dat de voorwielen erg slippen en die ASR komt wel erg vaak in actie.
  3. B84MOTION

    krakende wagens

    Dat de 4wiel niet permanent is begrijp ik maar heb het idee dat als hij grip verliest de aandrijving niet ingrijpt en t ASR lampje schiet ook erg veel aan zelfs bij wat sneller optrekken. Daarom zou ik m ook graag op een testbank zetten om te kijken of het aan mij ligt of aan de aandrijving.
  4. B84MOTION

    krakende wagens

    Nee bij de eerste keer dat het niet werkte was er ook geen melding en als ik met een wat hogere snelheden en t ASR lampje schiet toch wel erg vaak aan en dat was na de eerste reparatie een stuk minder.
  5. B84MOTION

    krakende wagens

    Afgelopen woensdag naar Pon in Barneveld geweest 2:45 uur heen en 3:10 uur terug vanuit Den Haag dankzij de tractoren maar eigenlijk minder moeite mee gehad als de gewone file's. Even een update over het kraken en de koelvloeistof lampjes. Koelvloeistof sensor kapot maar het hele reservoir vervangen. Krakende geluiden schenen van de draagarm rubbers af te komen hebben ze idd ingevet en de klachten zijn een stuk minder. Ik heb wel nog een vraag over de 4 wiel aandrijving ze konden bij Pon niks vinden maar heb toch het gevoel dat deze zo nu en dan wel en niet werkt.(is overigens al een keer gerepareerd).Het is ook voor t eerst dat ik 4 wiel aandrijving heb dus kan ook gewoon aan mij liggen maar na de reparatie heb ik er zo m'n twijfels over. Heeft iemand misschien een idee waar ik de auto op een testbank kan laten zetten om te kijken of de aandrijving op alle 4 wielen wel aanwezig is.
  6. B84MOTION

    krakende wagens

    Heb echt geen idee waar die geluiden vandaan komen maar hij kraakt echt aan alle kanten. En misschien moet ik ook gewoon de vergelijking niet trekken met m'n Toyota want die was echt wel super geruisloos. Heb met deze auto wel al wat meer probleempjes gehad zoals een kapotte waterpomp bij 57.000km en sindsdien een koelvloeistoflampje wat aan blijft schieten terwijl er nog zat vloeistof in zit. Maar hoor woensdag wel wat ze allemaal te melden hebben.
  7. B84MOTION

    krakende wagens

    Bedankt voor de antwoorden tot nu toe. Ga volgende week naar de dealer omdat mijn 4motion zo nu en dan wegvalt. En daar gaan ze ook het kraken bekijken maar wilde eerst even van de ervaringsdeskundige horen wat die er voor mening over hebben.
  8. B84MOTION

    krakende wagens

    De auto heeft er nu 68K aan kilometers op staan dus niet al teveel. En t woord verhoging is door mij misschien wat overdreven want het krakende geluid is al als ik met 2 wielen op de stoep parkeer.
  9. B84MOTION

    krakende wagens

    Goedenavond, Ik ben sinds april dit jaar de trotse eigenaar van een Passat B8 4motion uit 2017. Ik ben hiervoor altijd fan geweest van Japanse auto's maar was al super snel aan mijn nieuwe duitser gewend en zou er ook geen afscheid meer van willen nemen. Maar ik heb wel een vraag en hoop dat mensen binnen dit forum mij hiermee kunnen helpen. Zoals ik al zei was ik hiervoor altijd fan van Japanse auto s en heb jaren lang met veel plezier in een Toyota Avensis gereden deze auto was super geruisloos en met de Passat ervaar ik toch wat vreemde geluiden en wilde vragen of als ik ze omschrijf deze jullie bekend voorkomen. Met de auto die ik nu heb hoor vooral bij het in parkeren op een verhoging een krakend geluid waarvan ik t idee heb dat het uit de carrosserie komt ik heb het idee dat de auto heel erg tordeerd meer als dat in mijn Toyota normaal was. Ik wilde hier dan ook vragen of er meer mensen zijn met die ervaring.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden