Ga naar inhoud

hhaar

Members
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over hhaar

Profile Information

  • Plaats
    Bergschenhoek
  • Naam
    Henk

hhaar's Achievements

1

Community reputatie

  1. Stief, Superbedankt voor je moeite, advies en aanbod. Inmiddels contact gehad met Conrad en hij wordt probleemloos omgeruild voor de Huawei E5577Cs-321. Goedkopere versies leveren geen 4G of hebben slechte recensies zoals wegvallen van de connectie na enige tijd geen gebruik en daar was het nu juist allemaal om begonnen. Ik laat resultaat weten.
  2. Hallo Stief, Dit begint op een antwoord te lijken van iemand die weet waar het over gaat. Zou natuurlijk mooi zijn als ik de dongle nog kan ruilen voor geschikt exemplaar bij Conrad. Even brutale vraag van de leek: mag ik jou eens vragen naar het aanbod van Conrad te kijken om mij werkend exemplaar te adviseren? Alvast super bedankt !!
  3. Ha, ha... nee hoor. Gewoon particulier met leaseauto die de WLAN op een goede manier werkend probeert te krijgen en naarstig op zoek is naar iemand die de oplossing hiervoor weet aan te dragen. Heb ik helaas tot nu nog toe niet gevonden: niet bij leverende dealer en ook niet bij importeur. Maar je vraag zegt genoeg: ervaring dat ook VAG medewerkers wanhopig op zoek zijn naar oplossingen voor zaken die door de fabrikant over de schutting worden geflikkerd?
  4. Hallo, Heb dit lijntje met interesse 2x gelezen. Bn sinds kort in het bezit van een Arteon met Discover Pro. Ook ik ervaar hetzelde onhandige gedoe met de Hotspot via de iPhone. Werkt op zich prima maar telkens aan moeten zetten na instappen werkt niet echt comfortabel. Ook bij mij ontbreekt helaas de Premium telefoon voorbereiding. Op advies dealer daarom een Huawei LTE surfstick E3372 aangeschaft bij Conrad (pakweg 50 Euro) en voorzien van een T-Mobile datasim (MB verdeler). Stick geconfigureerd en geeft op de laptop prima internet connectie. In de auto zowel geprobeerd in USB1 (achter klepje voorin) en USB2 slot (onder armsteun) geprobeerd maar ik zie geen enkele mogelijkheid in de Pro om obv hiervan een WLAN connectie op te zetten. Iemand nog een tip? Heb ik de juiste stick? Doe ik toch iets verkeerd?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden