Ga naar inhoud

Rick63

Members
  • Aantal items

    31
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Rick63

  • Verjaardag 18-01-1963

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Purmerend
  • Naam
    R.Brands

Recente bezoekers van dit profiel

737 profielweergaven

Rick63's Achievements

7

Community reputatie

  1. Rick63

    Bokken/schokken dsg bak

    Zal wel goed komen ben nog niet van VW af aangezien ik over 3 weken een (vloeken in de kerk) Skoda Superb Combi 1.5 tsi voor mijn garage heb staan Bj 02-2019 met 10 km op de teller ☺️ Na alle ellende besloten om nieuw te gaan rijden weliswaar geïmporteerd uit Duitsland, maar met fabrieksgarantie en € 8.000 goedkoper dan in Nederland.
  2. Rick63

    Bokken/schokken dsg bak

    Na nog geen jaar waarvan deze VW Passat 2 maanden in de garage heeft gestaan is het doek gevallen . Slijpsel in de olie oftewel motor naar zijn malle moer. zou weer een aantal 1000 en Euro gaan kosten , want de dsg bak zou naast de kapotte motor ook zeker het volgende zijn. Voor mij een kostenplaatje geweest van € 10.750 want voor de "mooie goed onderhouden" auto kreeg ik nog € 1.250,-- Hans uit Enschede hoop dat je het met jouw volgende auto ook zo voor je oren krijgt ?
  3. Hallo allemaal, Tis weer winter dus hier komt mijn vraag. De afgelopen dagen heeft het flink gevroren, en eerst kreeg ik mijn deuren niet open (vastgevroren rubbers) uiteindelijk wel gelukt, maar toen kreeg ik de berijders kant niet meer dicht omdat de deur niet meer in het slot viel. Nu heb ik de rubbers met siliconen spray "ingevet" en de deuren gaan nu wel open omdat de rubbers niet kleven meer. Alleen gaan de deur hendels van de achterdeuren wel open na een nacht vriezen, maar de beide voordeuren alleen van binnenuit. Moet dus eerst de achterdeur open doen en van binnenuit de voordeur opendoen. Wie weet hoe je kan voorkomen dat de deurklinken van de voordeuren bevriezen? is namelijk een beetje idioot zoals het nu gaat. Heb deurrubbers met siliconen spray ingevet en alle sloten met WD-40 volgespoten.
  4. Is het alleen bij vol gas of altijd? Mijn passat "bokte" bij vol gas. Tot de brandstofpomp het begaf. Na een nieuwe gemonteerd nooit meer last gehad. De pomp liep op zijn end en daardoor te weinig brandstof met gevolg inhouden.
  5. Rick63

    Bokken/schokken dsg bak

    De Heer Hans had de auto de laatste 9 jaar en zelf vanuit Duitsland gehaald voordat ik de Passat kocht !! Als je een auto met totaal verroestte remschijven verkoopt waar nog op maar 2 cm geremd kan worden filters die totaal naar zijn malle moer zijn een vastzittende remklauw verschillende merken remblokken linksachter en rechtsachter en koelvloeistof langzaam lekt verkoopt weet je donders goed dat er iets niet klopt. En zijn "monteur" ( zwart) heeft hem genaaid en mij dus ook, of Hans heeft alleen maar aan zo nu en dan vervangen gedaan en in de was zetten. Vervolg van deze misere komt nog
  6. Rick63

    Bokken/schokken dsg bak

    Meer uit wanhoop mijn uitspraak, buiten dat ik KAN nu niet meer terug heb er al teveel ingestopt om er nu uit te stappen. Kan nog € 1500 erin stoppen en dan houd het,op zit buiten de aanschaf al op reparatiekosten e.d. op € 5.041. De verhouding is totaal weg met een aanschaf van € 5.750. Ben vooral teleurgesteld in de mens Hans die de auto 9 jaar lang "goed" heeft "onderhouden" en een "echte liefhebber" van de Passat was. Ik blijf de VW Passat een mooie auto vinden, ondanks dit alles, alleen het geldboompje is bijna leeg, en het willens en wetens iemand zo bedriegen wat ik mijzelf niet toesta is het kwalijke van deze hele zaak. Vraag mij gewoon af hoe iemand s'avonds nog in de spiegel kan kijken en tevreden kan zijn.
  7. Rick63

    Bokken/schokken dsg bak

    Voor mij geen Volkswagen meer. De narigheid nog steeds niet over. Gisteravond voor een T kruising auto klonk vreemd en op dat moment dat ik het zei sloeg de auto af , en met geen mogelijkheid meer aan te krijgen. Geen lampjes die gingen branden als waarschuwing, gewoon "poef" uit. Is naar mijn garage gesleept, en hoor vd week wel wat het is. Wat een (K)walitatief (U)termate (T)eleurstellende grafbak is die Passat. Het houd maar niet op van deze "goed"onderhouden auto van meneer Hans uit Enschede. Mag hopen dat er karma bestaat.
  8. Rick63

    Bokken/schokken dsg bak

    De passat had 2 dagen daarvoor een complete check up gehad door de garage nacontrole alle werkzaamheden wat er daarvoor allemaal vervangen was rijdend aan de puter en geen rare dingen. Naja snap er de balle van, maar als alle narigheid nu over is, ben ik superblij.
  9. Rick63

    Bokken/schokken dsg bak

    Update gisteren oliepeil was te laag bijgevuld. S'middags reageerde de auto vrij laat op het gaspedaal en bij thuiskomst raar brommend geluid dacht natuurlijk weer krijg de pokkeh met dat ding. S'avonds toch maar weer even gaan rijden hoe de auto aanvoelde. Tot mijn stomme verbazing liep de auto als een tierelier en trok de straatstenen eruit zonder te "bokken"of schokken. Heeft iemand enig idee hoe dat nu weer kan? Ben er natuurlijk wel blij mee
  10. Rick63

    Bokken/schokken dsg bak

    Laatste update de auto blijkt al rijdend uitgelezen te zijn, en daar werden geen fouten in gezien. Monteur zei dat misschien door echt vol gas te geven de dsg-bak hier toch wat moeite mee zou kunnen hebben omdat deze dan zwaar belast word. Bij wat minder gas geven maar dat de auto nog redelijk als een raket gaat en dus minder belast word de dsg-bak hier geen moeite mee heeft. Nog steeds dat irritante blikkerige geluid bij stationair draaien. Maandag gaat de auto voor nacontrole weer 1 dag naar de garage, dus hoor maandagmiddag wel wat en hoe. Ook ben ik even wezen rondvragen bij diverse schadeherstelbedrijven wat een "bloemkool" op de rand van het achterscherm zou kosten om dat te repareren. Kreeg eigenlijk van alle 3 te horen dat er al eerder aan gekloot is, en het slecht gemaakt is. Prijzen varieerden van € 500 t/m € 750 mooiste was dat de duurste direct begon over (geen) garantie omdat het altijd terugkomt. Lekker verkoop praatje hahahaha. In ieder geval zeiden ze alle 3 stuk eruit snijden en stukje weer inlassen en hele zij scherm spuiten.
  11. Bedankt ga effe kijken of ik alleen de linksvoor kan kopen
  12. Denk dat je het niet helemaal begrepen hebt, maar iig bedankt. Dit is wel wat ik bedoel, maar deze heeft wel een foto van linksvoor en rechtsvoor deurpaneel maar verkoopt als ik het goed begrijp alleen de rechtsvoor deurpaneel en die zoek ik dus niet Volgens mij is Beifahrerseite rechtsvoor BeschreibungHier verkaufe ich die Türinnenverkleidung der Beifahrerseite vorne! Die Verkleidung ist aus Leder.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden