Ga naar inhoud

Revins

Members
  • Aantal items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Revins

  1. Revins

    220V inbouwen

    Kijk, da's mooi. Moet sowieso geschakeld worden, ik had rechts nog geen zekeringenkastje ontdekt, maar dat ga ik morgen even bekijken. Hoe kom ik IN/ACHTER de bekleding van de wielkasten van een Variant?
  2. Revins

    220V inbouwen

    Je hebt gelijk, dat had ik verkeerd gelezen/begrepen. Zit er in de middenconsole voldoende ruimte om een omvormer in te bouwen? Maar uiteindelijk wil ik hem in de kofferbak laten uitkomen, zit er boven/voor de wielkasten nog wat loze ruimte?
  3. Niet in de armsteun, maar wel draadloos laden. Vandaag binnen gekregen. Als je de telefoon erin laat zakken, grijpen de zijbeugeltjes de telefoon vast. Doet het met beide onze telefoons, zelfs in de hoesjes. Ik ga 'm verbouwen en op de plaats van die af-fabriek houder op het dashboard. https://www.knaldeals.com/houders/luchtrooster/baseus-draadloze-qi-auto-houder-voor-in-de-ventilatie-rooster-1070733?gclid=Cj0KCQjwtOLVBRCZARIsADPLtJ1oR3H_NMIKzjaSIHafyVPCTaIkjG5gKTvBrQHLOFbhk18UGjDFMfYaAhfSEALw_wcB
  4. Revins

    220V inbouwen

    Ik wil de 12V naar 220V omvormer (uit m'n vorige auto) ergens in de kofferbak wegwerken. In het instructieboekje kan er ook een 220V aansluiting naast de 12V. Zit daar ook ruimte achter om een omvormer te plaatsen (en hoe kom ik daar bij)? Of wat hebben anderen 'verzonnen'?
  5. Revins

    Telefoonhouder-ding

    https://www.knaldeals.com/houders/luchtrooster/baseus-draadloze-qi-auto-houder-voor-in-de-ventilatie-rooster-1070733?gclid=Cj0KCQjwtOLVBRCZARIsADPLtJ1oR3H_NMIKzjaSIHafyVPCTaIkjG5gKTvBrQHLOFbhk18UGjDFMfYaAhfSEALw_wcB Al een stijlvol houdertje gevonden, waarbij de aansluiting ook nog een beetje achter de onderste beugel valt... (mooier, zeker zonder telefoon) Nou nog uitvogelen hoever ik dit ding kan ontleden om 'm op de Bury-houder te schroeven... Als het open kan én ik kan het printplaatje eruit halen, kan ik daarachter wel twee gaatjes boren om in de beugel te schroeven... Anders wordt het broddelwerk... Ik ga in ieder geval "op onderzoek" uit, allen alvast dank voor het meedenken!!!
  6. Revins

    Telefoonhouder-ding

    Hallo Diver, Klopt, hij hoeft de Samsungs alleen maar vast te houden en als hij dan óók nog gelijktijdig (draadloos) kan laden, is dat helemaal mooi natuurlijk. Die USB aansluiting had ik idd al ergens gezien, mooi!!! Maar dan hangt er altijd een USB kabel van de asbak naar de telefoon(houder). Dus als ik ergens achter die Bury 12V kan vinden/krijgen, kan ik er een 12V->5V omvormertje achter hangen en zo die draadloze lader op die beugel schroeven. Ik las al ergens dat iemand daar mee bezig was en dat de kabels er kort schijnen te zijn. Maar als het dashboardkastje er een beetje makkelijk uit kan... dat zou niet verkeerd zijn...
  7. Revins

    Telefoonhouder-ding

    https://www.beslist.nl/accessoires/d0029769670/Itian_autohouder_met_Qi_draadloze_autolader_-_C1_model_-_voor_bevestiging_op_het_ventilatierooster_-_360_graden_draaibaar_-_zwart.html Ah... die bestaan gewoon... Dus... kan die Bury eraf en heb ik dan 12V of 5V om in die Qi lader te prikken?
  8. Revins

    Telefoonhouder-ding

    Hallo Diver, Nu ben ik 'm even kwijt... In de Passat zit al ergens BT. Onze telefoons zijn gekoppeld en ik kan met de knopjes op het stuur door mijn hele adresboek bladeren. Dan heb ik toch niet nóg een BT module nodig? Wat ik het allerliefst zou zien is... een of andere universele beugel welke onze Samsungs (S6 en S8) vasthoudt én draadloos oplaadt. Weet iemand of zoiets bestaat? Zit er nu ook stroom in die Bury-cradle? Dan zou ik zo'n draadloze lader in een huis-tuin-keuken-beugeltje kunnen fröbelen en die vastschroeven (ipv de Bury-cradle).
  9. Revins

    Telefoonhouder-ding

    Een houder OP deze houder en daar mijn telefoon in, da's een heel bouwwerk, denk ik... Maar ik ga eens kijken wat/waar ik er iets voor kan vinden. De knopjes... zie bijgevoegde foto...
  10. Revins

    Telefoonhouder-ding

    Hallo, Als nieuwbakke Passat-passant heb ik een vraag over de telefoonhouder, of wat dat ding ook is. Het boekje maakt mij in ieder geval niet veel wijzer... Er kan geen telefoon in, wat (en dan ook, hoe) kan ik met die houder? Ik was eigenlijk van plan om proberen dat ding eraf te schroeven en een houder erop te schroeven waar mijn Samsung wél in past. Kan dat? Verder, nu we het toch over de telefoon hebben, in mijn plafond zitten een paar voorgeprogrameerde knoppen, is het mogelijk om daar andere telefoonnummers in te programmeren? Groetjes, Revins
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden