Ga naar inhoud

Furfurt

Members+
  • Aantal items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Furfurt

Profile Information

  • Plaats
    Maassluis
  • Naam
    Vervoort

Recente bezoekers van dit profiel

358 profielweergaven

Furfurt's Achievements

2

Community reputatie

  1. Wat ben ik blij dat ik dit topic gestart ben, wat een enthousiaste reacties. Dank hiervoor! Ik ben overtuigd dat het de moeite en geld waard is... zit op dit moment in een startende verhuizing, dus ik wacht wel nog even.
  2. Klinkt goed! Kun je de Sub nu ook onafhankelijk bedienen? Volume bijvoorbeeld? Of heb je er een Audio Menu optie bij waar dat kan?
  3. Thanks voor de reacties. @@Tedje, ik ben benieuwd naar je ervaring als hij erin zit. @@Mich76, voor die prijs met inbouw leek het me daarom wel waard
  4. Beste allen, Heeft er iemand ervaring met de subwoofer met versterker die van de Volkswagen site te bestellen is? Ik ben het aan het overwegen, maar heb geen idee of dit het waard is en of ik het ergens eerst kan beluisteren. Dit is de link.
  5. Beste allen, Ik ben net nieuw hier op het forum. Ik ben in het bezit van een B8 HighLine Business R, Variant, DSG. Toen ik bij een collega met een Audi A7 het logo onder zijn deur vandaan zag komen wilde ik dat ook. Ik heb nu de LED units met logo projectie gemonteerd, alleen die aan de bestuurderskant brandt maar kort, met een pieptoon en gaat daarna dus te snel uit. Dit gebeurt niet met een draaiende motor, dan werkt het prima. Alleen als hij uit is bij instappen of bij het uitstappen als de motor is uitgezet. Het vreemde is dat het aan de bijrijderskant wel gewoon blijft branden/goed werkt. Ik heb een nieuwe set laten opsturen maar dat maakt niets uit. Heeft iemand dezelfde ervaring en enig idee? Groeten!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden