Ga naar inhoud

Jasper-III

Members
 • Aantal items

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

7 Neutral

Profile Information

 • Plaats
  Amsterdam
 • Naam
  Jasper
 1. Zwart/antraciet highline bekleding.
 2. Interessant onderwerp. Hier inderdaad ook roest bij de dakreling (rechts voor) en de achterklep (kentekenverlichting en bij chromen strip onderaan. Nooit bij stil gestaan na 12 jaar er nog werk van te gaan maken bij VW. Het dak inmiddels zelf gerepareerd, en een andere roestvrije klep van een Duitse sloopauto gehaald en gemonteerd.
 3. Jasper-III

  Probleem verwarming

  @@hcaluwe; daar zou je zomaar eens gelijk in kunnen hebben. Heb even niet naar de datum van plaatsing gekeken...
 4. @@barry; ben net 3 uur lid van het forum. Dit klusje heb ik enkele weken geleden al gedaan en er niet bij stil gestaan er foto’s van te nemen. Ik zal er volgende keer rekening mee houden. @Foppe; inderdaad, en het tapijt/matten kun je prima schoon krijgen door het in te strooien met baking soda (á 1,58 bij Jumbo of AH, dit een nacht in laten trekken en de volgende dag minutieus stofzuigen. Heb je meestal echt geen dure reinigers voor nodig. Ook vieze geuren krijg je er met baking soda prima uit.
 5. een beetje moe geworden om voor elk oppervlak een ander flesje reiniger (á 15-20 euro) te moeten kopen heb ik de good old schoonmaakazijn herontdekt. Investering: 56 cent voor een literfles. Met een mengsel van 1 liter azijn op 5 liter warm water heb ik met een leren zeem het leer en het Alcantara schoongemaakt. (En de rest van het interieur. Het resultaat is verbluffend. Het leer en Alcantara zijn prachtig schoon geworden.Bovendien herstelt het zuur van azijn het leer. De vlekken op het Alcantara heb ik licht gedept met een doekje onverdunde azijn. Alle vlekken zijn eruit. Daarna het leer (dus niet het Alcantara) behandeld met Rapide leervet (te koop bij bijna elke schoenmaker) het resultaat is een nagenoeg nieuw, vlekvrij interieur.
 6. Jasper-III

  Probleem verwarming

  Doet de verwarming aan de bijrijderskant het “bijna” niet zoals je schreef, of komt er echt alleen koude lucht uit? Toevallig heb ik dit euvel gisteren verholpen met het vervangen van een stelmotortje. Probleem van de stoelverwarming lijkt mij ook een losstaand probleem van de verwarming.
 7. Beste forumleden, Ik ben nieuw op dit forum en hopelijk kunnen jullie mij helpen. Ik ben een 3c Variant Highline uit 2005 aan het oplappen en het laatste wat moest gebeuren was een nieuwe bestuurdersstoel plaatsten. Bij de oude stoel zat een groot slijtagegat in de lendesteun. Ik heb een mooie identieke stoel van de Duitse sloop weten te bemachtigen en ben vol enthousiasme de stoel gaan monteren. Dat identieke bleek toch niet helemaal te kloppen. Dat wil zeggen; het gele stekkertje van de side airbag verschilde met de originele stoel. Aangezien ik geen schema’s heb vroeg ik mij af of er meer van jullie deze ervaring hebben en hoe jullie dit hebben opgelost. Zou alleen het stekkertje omzetten voldoende zijn of moet er meer aan verbouwd worden? Het is me al wel opgevallen dat de draadboom en de draadkleuren die op de gele stekkers uitkomen op beide stoelen afwijken. Pls advise Groet, Jasper
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden