Ga naar inhoud

touzani

Members+
 • Aantal items

  22
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door touzani

 1. Iemand nog tips voor een monteur in Amsterdam en omstreken die een sachs koppeling en vliegwiel kan monteren en wat mag het ongeveer kosten?
 2. Thanks voor je hulp. Duidelijk.
 3. Heeft een 1.6tdi bj 2012 cayc motor wel of geen dubbele massavliegwiel? Online kom ik 2 setjes tegen. Een model voor zonder dubbele massavliegwiel en een model met. Alvast bedankt. Update: Bij het stoppen bij een stoplicht viel de auto uit en kon deze niet meer in de versnelling krijgen. Koppelingspedaal bleef ingedrukt. Bij de garage bleek de hulp cilinder het begeven te hebben. Auto heeft 250.000 op de teller, chipped door vagtechniek. Bij het wegrijden heb ik het gevoel dat de auto inhoud / beetje slipt. Het schakelen gaat voor de rest prima.
 4. touzani

  Verstuiver(s) issue

  Beste Passat rijders, Ik heb het vermoeden dat 1 van de 4 verstuivers van de Passat aan het begeven is. Ik heb de waardes uitgelezen met vcds. Heb eerlijk gezegd geen verstand van hoe ik de waardes moet interpreteren. Kan er iemand een blik werpen op het log bestand en mij een richting geven in welke verstuiver ik het probleem moet zoeken? Motor loopt stationair niet lekker, schud en verbruikt veel brandstof. Betreft een Passat 1.6 TDI CAYC motor blok. Alvast mijn dank. passat-3aa-injectoren.xlsx
 5. Forum leden, Ik heb van de week een Kleuren Km teller kunnen kopen als vervanging van de originele B7 Diesel teller. Deze heeft o.a. needle sweep geactiveerd wat met de originele teller niet kon. DPF indicator is geactiveerd. Nou is mijn vraag wat de verschillen zijn tussen beide units? Gaat om een 3C8920880M teller als vervanging voor 3AA920870D. Wat mij opviel was de toerenteller, maar wat nog meer.
 6. kan iemand bevestigen of het volgende gaat passen? volgens hun wel. http://www.ebay.nl/itm/AUDI-VW-ZAHNRIEMENSATZ-WASSERPUMPE-A3-A4-A5-A6-T5-GOLF-6-PASSAT-B7-/311999306228? mijn chassis nummer begint met wvwzzz3czcp00....
 7. Ik ken inderdaad ahw-shop, had alleen nog niet gekeken. De prijsopgaaf die ik heb opgekregen was excl borg waterpomp. Prijs is afkomstig van autohaas Zutphen en incl 35% ledenkorting. vind het toch een behoorlijke bedrag wat ze nog vragen. Ik zal het setje maar bij de oosterburen bestellen. Thanks voor de tip.
 8. Mijn Passat 2012 1.6 TDI moet binnenkort een nieuwe distributieset hebben. heeft nu 194000 op de teller. Maar omdat ik koelvloeistof verlies heb en om de 2 weken koolvloeistof moet bijvullen wil ik vervroegd de distributie en waterpomp vervangen. Ik heb nu een offerte liggen voor een complete originele VW set inclusief waterpomp a €430,- exclusief arbeid. Is dit een schappelijke prijs of moet ik kijken naar alternatieven als conti en skf?
 9. touzani

  Chiptuning

  Ik kan uit ervaring zeggen dat je geen spijt zult krijgen van vagtechniek. Ik heb mijn Passat op 13 september bij ze laten tunen en geniet nu elke dag van de auto. Ik heb helemaal niet meer het gevoel dat ik een 1.6 aan het rijden ben. De auto reageert veel vlotter en agressiever dan voorheen. De ontvangst bij vagtechniek was perfect. je kan zowel tijdens de proefrit als na de tuning mee rijden.
 10. Die had ik ook gevonden, eruit gehaald, maar krijg de hendel er niet makkelijk uit. Wilde geen geweld gebruiken.. Is er manier van eruit halen? Dus eerst boven eruit en dan onderkant naar boven duwen.
 11. Heeft iemand een link hoe je de deurhendel eruit krijgt? Heb al een 1 schroef verwijderd maar krijg de greep er niet uit.
 12. touzani

  Chiptuning

  Volgens mij is dit standaard als je met 2 auto's komt. Kijk even wie van de members nog zijn auto wil laten tunnen en neem contact met ze op... Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
 13. Deze zijn het goedkoopst ( € 8.90 ) te krijgen via https://shop.ahw-shop.de/original-vw-passat-3c-b7-satz-zierringe-zuziehgriff-rechts-2-tlg.-aluminium zelfde shop bied ze aan op ebay voor 15,90 per set.
 14. touzani

  Chiptuning

  Afspraak samen met @JnKp staat voor 13 september bij vagtechniek. Kijk er nu naar uit. hou jullie op de hoogte van de bevindingen en ervaringen.
 15. touzani

  Chiptuning

  Ik heb al contact gehad met Matthijs hierover en die kon een korting aanbieden van 15% bij JD. Het is voor mij nog steeds duurder dan bij Vagtechniek zonder korting voor een stage 1 tuning. De korting die ik kan besparen op de tuning kan ik aan andere aanpassing en onderhoud van de auto uitgeven. Zo bekijk ik het.
 16. touzani

  Chiptuning

  Het is inderdaad mogelijk om 20% korting te krijgen op een stage 1 tuning i.c.m met een DSG tuning. Op de DSG tuning zit dan geen korting op. korting geldt enkel voor motor tuning en enkel stage 1. wachttijd bij vagtechniek is momenteel 1 week.
 17. touzani

  Chiptuning

  is er een forum member die ook een tuning overweegt? Bij vag techniek is een korting van 20% op stage 1 tuning als we 2 auto tegelijkertijd laten tunen.
 18. touzani

  Chiptuning

  ik zou graag mijn B7 1.6TDI willen chippen om meer vermogen uit de motor te halen. Merkte tijdens de vakantie dat ie net toch een beetje pit miste in Frankrijk in de hoogte versnelling. Weer iemand of er op termijn een actie of Groupbuy langskomt bij vagtehniek, JD, VVT of hartog?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden