Ga naar inhoud

Fraans

Members+
  • Aantal items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Fraans

  • Verjaardag 21-08-1967

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Tilburg
  • Naam
    F. Smulders

Recente bezoekers van dit profiel

358 profielweergaven

Fraans's Achievements

4

Community reputatie

  1. Update : Auto is nu bij de garage . Distributieketting , spanner , versteller , geleiders , tuimelaars en hydraulische klepstoters worden onder garantie vervangen . Ook de waterpomp terwijl deze pas 13.000 km oud is . De garage heeft een nieuwe werkplaatschef en deze heeft de auto nagekeken . Hij is kritisch en onpartijdig voor klant of garage . Geluk dat ik er een half jaar garantie bijgekocht heb
  2. Ik weet niet wat er destijds bij 130.000 vervangen . Zeker de ketting maar geen idee wat nog meer .
  3. Verklaring van de garage over het ratelen : klepstoters . Is niets om zorgen over te maken . Verklaring onregelmatig lopen : produkteigenschap , hoort bij deze motor .Volgens de monteur is dan het regelapparaat bezig om het juiste brandstofmengsel te zoeken . Dus er hoefde niets gedaan te worden . Ik heb nog ruim 3 maanden garantie dus mocht het erger worden dan gaat hij naar de garage . Het gekke is dat als de motor warm is hij echt fijn loopt , geen schokken of inhouden oid .
  4. Als de motor op temperatuur is loopt hij netjes en ratelt niet . Vermogen is ook goed .
  5. Bij koude start ratelt de motor een seconde of 5 , daarna loopt hij netjes . Ik heb hem hiervoor weggebracht . Benieuwd naar de uitslag . Nu 145.000 km . Bij 130.000 is de ketting vervangen . Als ik de motor start in de middag als de auto een paar uur stil gestaan heeft loopt hij heel onregelmatig . Dit duurt een halve tot hele minuut , dan gaat het toerental met een sprongetje omhoog en daalt weer . Daarna loopt hij mooi zuiver . Iemand een idee hierover ? Volgens de garage is het normaal maar dit lijkt me niet .
  6. De garantie die een merk hanteert word toch niet door de importeur bepaald ??? Waarom worden in Duitsland heel andere coulances gehanteerd ?
  7. Voor een mat van 119 euro vind ik de kwaliteit niet denderend . Het is een soort van plastic , geen rubber .
  8. Fraans

    Trillende koppeling

    Geen idee . Het is een 1.4 tsi 122 pk van 2010 . Een B7 .
  9. Fraans

    Trillende koppeling

    Zijn er meer Passat rijders die last hebben van een trillend koppelingspedaal ? Als ik ontkoppel onder last dus bij optrekken zit er een trilling in het pedaal . Niet als de auto onbelast rijd dus bij het uitrollen . Ik had dit ook bij mijn 3C 2.0 FSI .
  10. Als mijn telefoon verbonden is met de auto kan ik wel muziek luisteren maar ik heb geen info op de display van de RNS . Ook kan ik de bediening op het stuur niet gebruiken om bv volgend nummer te selecteren . Is dit normaal of een setting op de RNS of telefoon ?
  11. Thanx . Dat is inderdaad wat ik zoek . De prijs is alleen niet interessant . Ik heb een premium bt carkit en alle functionaliteit behalve voor het opladen . Maar voor deze prijs gebruik ik wel een laadkabeltje .
  12. Zijn er telefoonhouders te koop die rechtstreeks in de cradle op het dashboard geplaatst kunnen worden ? Ik zoek er 1 voor een Samsung galaxy 7 edge .
  13. Fraans

    Chromen ringen handgreep

    Weet iemand wat de bestelnummers zijn van de chromen / aluminiumkleurige ringen op de deurpanelen tussen de bevestiging van de handgreep ? 2 per paneel .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden