Ga naar inhoud

Roy_01

Members+
  • Aantal items

    1262
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    9

Berichten die geplaatst zijn door Roy_01

  1. Volgens mij is dit normaal, elke keer wanneer je een knop op de afstandsbediening indrukt gaat het rode ledje even branden ter bevestiging.
     

    Comfortmodule checken op vocht of slechte solderingen/componenten en een 2e hands comfortmodule proberen. 

  2. Ja dat is waar alleen vraag ik mij af of dit gaat helpen in de wintermaanden. Opbrengst van zo’n paneel is dan 10% t.o.v. de zomer. En hoeveel sluipverbruik heeft zo’n systeem als de zon niet schijnt. Denk dat het toch handiger is om periodiek de auto te rijden dan. 

  3. Lijkt mij ook slim om eens systematisch te gaan zoeken waar het probleem zit. Spanning binnen meten zit ook nog wel wat afwijking in, ik meet wel eens 10.9 V via Vcds en dan start hij nog. (2.0 TDI) Voor openpilot heb ik een canbus module in de auto die trekt binnen een week de accu leeg. 

    - Rij je wel genoeg met de auto zodat de accu genoeg bijgeladen kan worden (langere stukken zonder teveel starten en stoppen) 

    - Staat van de gloeibougies, wat gebeurt er als je 2x voorgloeit? Of heeft deze motor gloeibougies in het koelwater, dan kun je bovenstaande vergeten. 

    - Sluipverbruikers in je elektrische systeem. 

    - Juiste capaciteit en type accu

     

  4. Het is mij niet 100% duidelijk, dit vond ik op internet terug. Waarschijnlijk een soort zelftest van de radar. Wellicht kun je er de afwijking uit halen. Lekker zo laten als het werkt. 

    Adaptation Channel 5

    A005,0,ACC System Function Test Result
    A005,5,Status
    A005,6,0 = Not OK
    A005,7,1 = OK

  5. Mooi om te horen dat het goed werkt allemaal, knap gedaan! 

    In dat filmpje kalibreren ze op een oprit op afschot en behoorlijk dichtbij. Maar dat zul jij vast beter hebben gedaan. Iets meer afstand en je nauwkeurigheid neemt aanzienlijk toe. 

    Kanaal 5 van de adaptatie geeft nog een mogelijkheid om de voertuig karakteristiek aan te leren. Ik heb daar zelf niet aangezeten en zou het ook zo laten als het goed werkt. 

  6. Op 13-6-2021 om 14:04, lampie44 zei:

    is dit een gratis webpage?

    Nee dat niet maar voor een klein bedrag heb je direct alle documenten voor jouw auto: stroom/zekeringschema’s, onderhouds/de-montage handleidingen van alles wat er op en aan de auto zit, verf informatie, carrosserie informatie. Hoe je moet zoeken naar lekkages etc. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden