Ga naar inhoud

jaap1974

Members
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door jaap1974

  1. Even een update mbt de eerdere berichten van het schokken. Had dit aangegeven bij de VW dealer (30k beurt). Kreeg de melding dat er niets aan de hand was, geen problemen dus. Nu de beurt (60k) laten uitvoeren door een bosch carservice garage (moet van de leasemaatschappij). Hetzelfde aangegeven. Ze hebben de bak getest (opengehaald). Deze wordt nu onder fabieksgarantie vervangen. Conclusie, was dus wel degelijk iets aan de hand die de VW dealer niet zag e/o wilde zien.
  2. Het is niet echt een schok. Zijn meer kleine haperingen/trillingen (lichtjes). Zijn altijd de 1e 3 versnellingen en bij een koude is het wel erger. Maar voel het ook bij een warme motor. Het is trouwens ook aan het begin van de versnelling. In S stand weet ik eigenlijk niet, zal het eens gaan proberen. Er is goed mee te leven, maar ja. Verwacht van een wagen van ruim 47k dat het allemaal wel perfect werkt.....
  3. Beste, Ik heb een vergelijkbaar "probleem" met de 1e 3 versnellingen. De wagen is een half jaar, +- 25k en vanaf het begin voel je bij de 1e 3 versnellingen bij het optrekken een ligte schok, hapering. Alsof de koppeling slipt... Ik heb dit meteen gemeld bij de dealer. Zal bij de eerste 30k beurt naar gekeken worden. Hoor trouwens niets. Sorry, Even voorstellen...., passat con. Ser. +. 1.6 diesel 7dsg. Tungsten zilver. + nog wat opties. Verder erg tevreden. Ondanks het ligte schokken is de automaat een verademing. Maar..... moet wel opgelost worden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden