Ga naar inhoud

Turboronnie

Members
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Turboronnie

  • Verjaardag 21-04-1964

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Vlaardingen
  • Interests
    Auto's en Apple's
  • Naam
    Ronald van de Kasteele

Turboronnie's Achievements

2

Community reputatie

  1. Sinds gisteren ook dit probleem. Eerst dacht ik het te kunnen verhelpen met aan en uitzetten, maar helaas. Nu ik dit zo lees denk ik dat ik ook aan de beurt ben ?,, maar na 188k km mag dat misschien ook wel, want verder niet veel kosten aan gehad. Weet er iemand misschien een VAG specialist in de buurt van Vlaardingen (buiten de dealer om)? Moet eerdaags ook voor de APK en ik denk met dat hij met een storing in de ABS niet door de keuring komt. Groet, Ronald
  2. Hallo allemaal, Allereerst iedereen de beste wensen en veel veilige kilometers voor 2018. 2018 een jaar dat voor mij niet spectaculair is begonnen. ik heb mijn Passat vanmorgen bij de dealer moeten achter laten, met een tot op dat moment onbekende storing. Vanmorgen ging mijn vrouw met de auto op pad, maar verder dan 100 meter is ze niet gekomen. Gelukkig hebben we nog een Up!, dus kon ze nog wel op tijd naar haar afspraak. Wat was het probleem? Eerst wilde de Passat niet starten, maar na even proberen sloeg hij toch aan. Toen ze wilde wegrijden, begon hij te horten en te stoten en heel erg te roken. Iets in mij zegt, nee roept foute boel. Met een beetje voorzichtig rijden, ben ik bij de dealer gekomen. Ze hadden niet direct tijd, dus of ik hem achter wilde laten. Ze zouden hem aan de diagnose hangen en me op de hoogte brengen van de storing. Ik moet er nog wel even bij vertellen dat zowel het EPC als motormanagement lampje gingen branden. Na een uurtje of twee werd ik gebeld door de dealer. Ze hadden het euvel gevonden. Er blijkt één van de verstuivers kapot te zijn. En in plaats dat hij geen brandstof geeft, geeft hij zo'n beetje continu brandstof. Helaas hadden ze hem niet op voorraad, dus moet ik even tot morgen wachten. Ben wel heel benieuwd of het euvel daarmee is verholpen. Iemand hier ook ervaring mee?
  3. Problemen met de Mijn Volkswagen APP. Zijn er gebruikers van de Mijn Volkswagen App, die mij kunnen helpen. Ik heb de module inlaten bouwen door de dealer. Zonder enige uitleg en met een code op papier werd ik na het inbouwen op pad gestuurd. Reden voor het inbouwen van de module en het gebruik van de app, waren de km-registratie. Natuurlijk had ik niet gelezen, dat ik daar ook nog eens extra voor moest betalen, zodat ik nu nog steeds alles met de hand moet verwerken. Maar waar het omgaat, en waar ik dus de meeste problemen mee heb, is dat de app steeds aangeeft dat één of meerdere storingen zijn. Als ik de app dan open zie ik nergens wat er aan de hand is. Tevens werken de sensoren van de bandenspanning, het oliepeil en de remblokken niet. Deze zijn grijs en dus niet beschikbaar. Volgens de dealer zijn deze niet aangesloten en werken ze daarom niet. Maar volgens de klanten service van VW moeten ze wel werken. Zijn er meer gebruikers met deze ervaringen?
  4. Ik heb het zelfde probleem, maar dan bij een DSG-7. Als je wegrijdt bij een stoplicht, dan voelt het inderdaad of je wielspin hebt, maar dat heb je dus niet. Eerst dacht ik dat het asfalt wat ribbelig was, dat heb je weleens bij stoplichten. Maar ik merkte later dat het overal is. Ik weet niet of er verschil is bij warme- of koude motor, maar bij een warme doet hij het in ieder geval wel. Ik heb deze auto in september gekocht en er zit nog garantie op, dus ik ga er vanuit dat de garage het wel oplost, maar heeft iemand een idee wat het kan zijn, zodat ik wat gerichter mijn probleem bij de garage kan neerleggen, dan wel om te voorkomen dat ze me afschepen met "het is niets" en dat hij na de garantie instort.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden