Ga naar inhoud

SvenvanRoij

Members
  • Aantal items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over SvenvanRoij

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    Limburg
  • Naam
    Sven

SvenvanRoij's Achievements

2

Community reputatie

  1. Nee, de 17e gaat me niet lukken. Dus ik zoek nog even verder. Iemand tips?
  2. Dankjewel Martijn! Dan blijft de hamvraag, waarom kan ik mijn telefoon niet koppelen?
  3. Hallo allemaal. Even een update over mijn bluetooth probleem. Allereerst blijkt de informatie die ik mijn eerste post heb verteld niet te kloppen. Ik heb namelijk geen RNS 310, maar een RNS 315. Ik heb dit gecontroleerd via instellingen, maar ook door m eruit te halen en daarnaast ook via een VCDS. (zie bijlages). Nu weet ik niet of deze RNS 315 ingebouwde bluetooth heeft of niet, dat weet misschien een van jullie? Want het lukt me niet om via VCDS de instellingen zo aan te passen dat de bluetooth werkt. Is het dan toch nodig om een pairing adapter aan te kopen? Wie kan me helpen?
  4. SvenvanRoij

    Auto

  5. Oke. En hoe kom ik erachter wie dat in de regio Zuid-Limburg kan? Toevallig iemand van dit forum?
  6. Nee dat klopt. Om eerlijk te zijn heb ik simpelweg de ballen verstand van auto's.. Haha. Op sommige fora lees ik nu ook dat het ook nog eens zo zou kunnen zijn dat ik een RNS 315, waarbij dus geen aparte bluetooth module nodig zou hoeven zijn. Hoe kan ik controleren of het een RNS 310 of 315 is?
  7. Hallo, dankjewel. De adapter heb ik nog niet. Maar voordat ik op zoek ga naar een adapter wil ik eigenlijk eerst weten of mijn bluetooth-module überhaupt geschikt is om te communiceren met mijn iPhone 6. Dankje. Volgens mij lukt het idd niet met deze BT module, en als ik dan een nieuwe koop zou ik hiermee meteen moeten kunnen communiceren met mijn RNS 310/315. Klopt dat? Trouwens, nog tips om die cradle op een mooie manier weg te werken? Als ik dan toch een nieuwe BT module koop, kan ik er toch ook een kopen die meteen gekoppeld kan worden aan de RNS?
  8. Afgelopen weekend heb ik mijn Volkswagen op mogen halen. Nu wil ik hier graag via bluetooth mee bellen en muziek mee afspelen. De auto heeft een RNS 310 (audio-/navigatiesysteem), een cradle (zie plaatje) en een bluetooth module (1K8 035 730). Het lukt me echter niet om contact te maken. Als ik met mijn telefoon (iPhone 6) zoek, vindt hij simpelweg niets.... Hoe kan dit?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden