Ga naar inhoud

VincentP

Members
  • Aantal items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over VincentP

  • Verjaardag 20-04-1984

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Meppel
  • Naam
    Vincent

Recente bezoekers van dit profiel

264 profielweergaven

VincentP's Achievements

4

Community reputatie

  1. VincentP

    parkbremse fehler

    Ietwat verlate reactie, maar het was inderdaad "gewoon" de ABS-sensor. Quick-fix dus!
  2. VincentP

    parkbremse fehler

    Had ik moeten weten, haha. Maar cruise werkt wel gewoon. Toch maar een abs sensor besteld, want ik werd gek van het abs geratel bij elke remactie. Morgen vervangen en dan maar weer kijken.
  3. VincentP

    parkbremse fehler

    @@BARRY_TDI: De parkeerrem werkt naar behoren en remlichten werken ook. Misschien een domme vraag, maar wat bedoel je met cc? @@jaap: Wellicht dat eerst inderdaad maar proberen. Uitlezen gaf aan linksachter.
  4. VincentP

    parkbremse fehler

    Even een oud topic leven in blazen helaas...Ik heb sinds kort ook de melding "parkbremse fehler" waarbij ook het esp en abs lampje gaat branden. Nu krijg ik bij het starten en wegrijden eerst enkel de parkbremse fehler zonder abs en esp, maar treedt de abs direct in bij de minste of geringste remactie. Zojuist uit laten lezen (geen vagcom, maar snapon) en deze geeft een storing van de abs sensor. Om te voorkomen dat ik het verkeerde ga vervangen wil ik jullie advies graag vragen. Hebben jullie een soortgelijke symptomen meegemaakt ? Alvast bedankt
  5. Inmiddels een gokje genomen door een gereviseerde bak via ebay te bestellen vanuit Polen. Netjes binnen 2 dagen geleverd en oude bak wordt binnen 14 dagen opgepikt zonder extra kosten. Morgen gaan we wisselen, dus dan zullen we zien of de gok goed uitpakt. Bak ziet er iig netjes en aangepakt uit.
  6. VincentP

    Versnellingsbak codes?

    Mijn versnellingsbak is naar z'n grootje en zal dus vervangen of gereviseerd moeten worden. Een flinke ratel in 4e en 6e versnelling was het nare geluid dat ik sinds vandaag hoorde. Bij navraag bij het revisiebedrijf in de regio hoorde ik een "vanaf" prijs van 950,- met de nodige bijkomende kosten voor onderdelen. Nu zag ik ergens een gereviseerde bak staan voor aanzienlijk minder geld, maar hier staan naast mijn bakcode HDV nog een aantal andere codes bij. Kan iemand me vertellen of deze bak wel gaat passen? De codes zijn: JLT HDU HDV JLU KDN KDM KNR KNS KXW HVS Het betreft een 6bak waarbij oa golf6, leon, octavia en nog een aantal andere vags bij staan, maar geen passat.
  7. Dank, ik zal eens kijken in de lijst met leden of er iemand met vag-com bij mij in de buurt woont.
  8. Ik zal eens kijken of ik daarbij aanwezig kan zijn! Via vag-com is wel te bekijken of deze tuning nog aanwezig is toch? Er is natuurlijk een kans dat deze met een software update oid is verwijderd.
  9. VincentP

    ABT tuning bij afleveren

    Heren, Ik zag net voor in het boekje van mijn pas aangeschafte Passat dat hij op de dag van afleveren ABT is getuned. Nu kan ik op het internet niets vinden over het tunen bij een nieuw afgeleverde auto. Wél kan ik vinden dat het achteraf tunen door ABT de 2.0 BKP van 140 naar 170 pk's schopt. Weet iemand of dezelfde data kunnen worden aangehouden in mijn geval? Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik de motor niet als 170pk vindt aanvoelen.
  10. Bij de vorige eigenaar is onderhoudscode 23H9 uitgevoerd. Of hier coulance is toegepast weet ik uiteraard niet (maar zal me ook een zalige zorg zijn ) ik heb zelf de tandempomp afgelopen week vervangen. 164.652: 23H9 4x pompverstuiver + kabelboom (26-02-2013) 224.033: tandempomp + pakking en uiteraard brandstoffilter (20-07-2016) Edit: Motor = 2.0 BKP
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden