Ga naar inhoud

Iv0

Members
  • Aantal items

    42
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Iv0

  • Verjaardag 15-09-1986

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Boxtel
  • Interests
    Cars
    IT
  • Naam
    Ivo

Overige

  • Vagcom
    VAS-PC / ScanXL Pro

Iv0's Achievements

7

Community reputatie

  1. Nope! dat is het probleem ik weet niet of iemand de standaard codering weet (als die er uberhaubt is) Heb overigens wel dit gevonden maar weet niet of dat ook zou werken op een 3BG...
  2. Iemand misschien een idee??
  3. Goedemorgen Allemaal! Ik heb er weer 1tje die ik in de groep wil gooien!! Afgelopen week heb ik mijn knipperlicht hendel vervangen ivm blijven tikken van het alarmlicht relais. Dit is helemaal super gegaan! Het tikken is gestopt! Maaaaaaar.... Bij het demonteren van het stuur, deze zat behoorlijk vast, is mijn sleepring waar de Airbag stekker op zit uit elkaar gesprongen. Zal ook wel een beetje lompigheid van mij kant zijn. zal m'n hand in eigen boezem steken De sleepring/stuurhoeksensor weer netjes in elkaar gezet. weer in het midden gezet zodat het stuur 2 keer linksom en 2 keer rechtsom kan. Alles weer gemonteerd en dat leek goed te gaan. Tot ik ging rijden. De lampen in een discotheek zijn er niets bij! ABS/ESP + handremlampje. Uitgelezen en gezocht op Google. kom ik uit bij het opnieuw kalibreren van de stuurhoek sensor. Bij Gerrit Speek procedure opgezocht en geprobeerd. Echter als ik met VagCom inlog heeft hij Error aan. De codering van het regel apparaat staat ook op: 000000 Iemand hier toevallig ervaring met dit probleem? Alvast bedankt weer!
  4. Kom zo juist bij Sandor vandaan, we hadden wat problemen om in de ecu te komen maar uiteindelijk is het gelukt om de egr uit te programmeren! Hij heeft nog even alles na gelopen via de laptop en alles ziet er prima uit! ????????
  5. Hi sandor, sorry voor de late reactie. Weekje vakantie gehad [emoji3]. Ik zou graag gebruik maken van je aanbod. Ik woon zelf in Boxtel, net onder Den Bosch. Maar ik kom graag een keer jou kant op! Misschien dat we iets meer duidelijk krijgen waarom hij af en toe nog een beetje "bokt". Ik zal je even een pb sturen. Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
  6. Ik heb afgelopen vrijdag de kabelboom vervangen. +- 200 kilometer gereden zonder problemen! Er zit nog een kleine stotter in af en toe. Wellicht komt dit door de EGR die niet is uitgeschreven. De ergste problemen zijn dus verholpen! Gelukkig! De EGR moet bij een Tuner worden uitgeschreven toch? Via VagCom kan die alleen maar tot 85% worden dicht gezet.
  7. Het probleem is nu helemaal erg. met Koude motor, nergens problemen mee. Na ongeveer 10 km begon hij te hakkelen. Op een gegeven moment begon hij zo erg te bokken dat het ESP lampje (A met pijl er om heen) aansprong. Er was niet mee te rijden. Vluchtstrook opgezocht. Auto uit gezet en weer gestart. ESP lampjes was weer uit. daarna rustig aan 80/90 km per uur verder gereden (ivm geen vluchtstrookaanwezig) Ook binnendoor 50km per uur was er niet goed meer mee te rijden. Continu horten en stoten. Ik heb een nieuwe kabelboom besteld. Komt als het goed is vanochtend bij de dealer binnen. Nu hopen dat het dit is.
  8. Volgens de rekeningen vorigjaar juli bij een kmstand van 379.000km Hierbij de waarde van Blok 11: Wel bij een koude motor.
  9. Heb een paar weken geleden H3 Leds besteld: http://nl.aliexpress.com/item/2x-COB-Chip-H3-7-5W-Car-LED-Day-Driving-Daytime-Running-Fog-Light-Auto-Lighting/32605426598.html?spm=2114.13010208.99999999.261.1gWH9Y Ik heb ze in het Geel besteld. Voorbeeld na installeren Het is geen hele sterke LED. Ziet er leuk uit maar niet effectief helaas..
  10. Nee alleen de buis.. De klep zelf zit er nog wel. Maargoed.. Ik verwacht dat dit niks met het schokkem te maken heeft. Die storing van de EGR zit er al een half jaar in. Dit is iets van de laatste 2 weken.
  11. Vanochtend nogmaals uitgelezen voordat ik naar m'n werk ging. Er zijn geen nieuwe fouten bijgekomen. Het log is nog het zelfde als de foto's hier boven. Het schokken lijkt wel steeds erger te worden. Ik dacht vanochtend dat ik stil zou vallen. Ook bij accelereren bleef het schokken aanhouden. Het is voornamelijk boven de 2000rpm en met een gangetje boven de 100kmpu. ik ga volgende week op vakantie (wel is waar in nederland, en ik ben anwb lid) maar wil toch eigenlijk wel een betrouwbare auto mee. Dus ik weet nog niet wat ik er mee ga doen.
  12. Ik zal hem vanavond nogmaals uitlezen. Ik heb al even gebeld voor onderdeelnummer 038 971 600 - kabelboom voor pompverstuivers. Deze kost 76 euro incl.
  13. EGR is er uitgesloopt. Auto rijd prima! Echter het gestotter is er nog steeds.
  14. Als ik hem er tussen uit haal gaat toch gewoon dat gele MotorManagement lampje branden? Of raakt de computer er van over de zeik?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden