Ga naar inhoud

Ali.cakir@telfort.nl

Members
  • Aantal items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Ali.cakir@telfort.nl

Profile Information

  • Plaats
    Den Bosch
  • Naam
    Ali Cakir

Ali.cakir@telfort.nl's Achievements

6

Community reputatie

  1. Ben overigens niet echt goed geholpen bij VD Udenhout. Ze krijgen blijkbaar veel telefoontjes van Passat ombouwers en dat vinden ze niet fijn... Ik snap het niet. Je product is de hobby van een ander, wees er blij mee zou ik zeggen.
  2. Bedanktvoor het advies! Zal er eens naar kijken.
  3. Hallo, Ik heb mijn panelen vervangen door panelen van B7, nu wilde ik schakelaars bestellen. Maar bij Udenhout Den Bosch gaven ze aan dat ze willen weten welk nummer schakelaar ik moet hebben???? Weet iemand wat er wordt bedoeld. Ik heb een B6 uit 2006. Gr Ali
  4. Hallo, Ik heb net stoelen gekocht met verwarming. Wie kan er kabelboom voor voor stoelverwarming maken, wordt aangesloten op tweed generatie climatronic? Passat 3c variant. Bedankt alvast Gr Ali
  5. Dat kan idd handig zijn. Ik heb een passat uit 2006/3c. Hierop had ik een 4 spaaks stuur, zonder bediening, dubbele airbagonsteking. Nu heb ik een stuur, 3 spaaks, van passat 2010, met bediening, enkele airbagontsteking. Ik heb begrepen dat de sleepring vervangen moet worden, de stuurmodule en een weerstand ingebouwd moet worden. Maar niemand kan mij echt vertellen welke modellen er dan in moet. Fappie vertelde mij dat ik een stuurmodule met AH moet hebben. Ok prima, dat zegt een ander ook. Maar welke model sleepring moet er dan in. Er zijn zoveel nrs. VW kon het mij niet vertellen! Want dat weten ze niet! Als ik met de nrs ben geholpen, kom ik al een eind. Thanks!
  6. Ik heb Vagtechniek een mail gestuurd, ze willen mij niet helpen, omdat ze hun vingers er niet aan willen branden. Ik weet niet meer wat ik moet doen. De een zegt, je hoeft de sleepring niet te vervangen, maar de kabel van de airbag. De ander zegt, sleepring, stuurmodule,canbus etc.. Ik heb er nog geen nav in, gebeurt pas over een paar maanden. Wie kan me nou eens echt goed helpen? Ik heb niet zoveel verstand van techniek, je zult het dus moet uitleggen aan een baby. Alvast bedankt!
  7. Om onderdelen aan te mogen bieden of te vragen moet je minimaal 100 posts hebben of full member wezen of je koopt een verkooptegoed.. Om deze reden is je bricht verwijderd Zie hier de forum regels verkoop gedeelte Om full member te worden en niet te hoeven wachten op 100 posten zie hier Zo word je Full Member Edit by BARRY_TDI
  8. Om onderdelen aan te mogen bieden of te vragen moet je minimaal 100 posts hebben of full member wezen of je koopt een verkooptegoed.. Om deze reden is je bericht verwijderd. Zie hier de forum regels verkoop gedeelte Om full member te worden en niet te hoeven wachten op 100 posten zie hier Zo word je Full Member Edit by BARRY_TDI
  9. Top! Dank je wel beiden! Best handi zo'n forum
  10. Hallo, weet iemand welke stuurmodule ik nodig heb voor mijn stuur? Ik heb de highline stuur 2010 geplaatst op passat 2006. Origineel airbag met dubbele ontsteking, maar nu dus met enkele ontsteking. Alvast bedankt!
  11. Net een reactie geplaatst, zal eens kijken bij Nuenen. Thanks!
  12. Uit Den Bosch. En moet ik mezelf voorstellen?
  13. Hallo, wie kan mij helpen met het installeren van mijn MF stuur. Er moet vlijkbaar een nieuwe sleepring in, module en wat gesoldeerd worden. Alvast bedankt!
  14. Hallo, wie kan me helpen met het installeren van mijn stuur. Er moet een module in, sleepring moet vervangen worden en er moet gesoldeerd worden om de airbag voor gek te houden, uiteraard tegen betaling.
  15. Hallo, Ik heb een passat uit 2006 3c, ik heb vandaag de brandstofpomp en vlotter verwisseld, omdat mijn oude niet goed doorgaf aan de brandstofmeter hoeveel diesel ik nog heb. Ik heb een kwart diesel, maar hij gaf 1/2 aan. De nieuwe gaf dezelfde meting aan. Weet iemand waar het nog meer aan kan liggen? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden