Ga naar inhoud

kfen

Members
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over kfen

Profile Information

  • Plaats
    apeldoorn
  • Naam
    kevin

kfen's Achievements

4

Community reputatie

  1. wij hebben er iid al een paar binnen gehad waarbij de ruitenwissers dood waren gegaan door de setjes. Blijkt dat ze ook wel boordnetregelapparaten lusten. Gaat dus vaak goed, maar het kan dus ook kostbaar worden. Geen idee waarom, overigens.
  2. Het kan aan de foto liggen, maar volgens mij zie ik hoogteverschil tussen de profielblokken. Dat is na 15k wel erg snel, maar dat is dus een vorm van cuppen. Bij sommige banden krijg je een schuine blok, en bij andere lijkt het wel alsof er steeds een blokje wordt overgeslagen. Wij zien hier duidelijk verschil tussen de merken. Zo waren de oudere modellen semperit berucht om het cuppen. We hebben met de huidige modellen conti premium 5 of sportcontact bijna geen last meer van cuppen.
  3. tja, dat blijft de keuze. Wij zien ze hier genoeg terugkomen met lekkende imi schakelaars...maar je kan er dan wel 4 proberen
  4. kfen

    Waar benzine filter

    lol, zei ik toch...
  5. sensor kost €104 ex... is dus best kostbaar. Misschien snel even laten controleren ?
  6. kfen

    Waar benzine filter

    ach, de tank is van kunstof. Vroeger gaven de verf/metaalschilvers van de binnenzijde van de tank de meeste problemen. Het zal dus wel meevallen.
  7. kfen

    Waar benzine filter

    Volgens mijn tekening wel. Hij zit dan in de brandstofpomp die in je tank zit. Zal dan ook waarschijnlijk niet veel meer zijn dan een veredelde zeef.
  8. de schakelaar wil nog wel eens de geest geven.....maar het systeem kan natuurlijk ook leeg zijn. Maar de schakelaars zijn nogal hardlopers.(niet verder vertellen, hé )
  9. De reden dat wij deze nummers niet zomaar meer vrijgeven is dat wij druk zijn met het uitzoeken van de juiste delen(in dit geval ook nog eens met minimale informatie) en de delen dan bij derden besteld worden. Dit zou de hele reden van jullie kortingen teniet doen. Ik hoop dat u daar begrip voor op kunt brengen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden