Ga naar inhoud

Rero

Members+
  • Aantal items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Rero

  1. Bedankt, ik wil nog verder met mijn RNS510. Dus wacht nog op reactie van iemand die mij kan helpen met de kaart installatie. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  2. Bedankt voor de reactie. Die heb ik niet, kan alleen een standaard DVD brander, dus vandaar mijn verzoek. Heb SD versie geprobeerd en zelfs die CD schijnt niet te werken (kan niet op 1x speed branden). Na 5 CD‘s verder en +/- 30 verschillende varianten om op te starten geef ik de moed op. Dus hou mij nog steeds aanbevolen dat iemand het erop kan zetten. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  3. Iemand in omgeving Nijmegen die V17 West Europa op mijn RNS510 kan zetten voor a.s. Zaterdag? Actuele installatie is: HW06 SW versie 5238 Mapversie 8538 Gr. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  4. Hallo ik heb ze op eBay gekocht. Je kan ze inderdaad zo verwisselen [emoji3]
  5. Ja gelukkig niets afgebroken. Als je de buitenkant indrukt en in het midden trekt komt hij los zonder problemen. Maar je moet er wel een paar flinke rukken aangeven. En de buitenkant naar binnen blijven drukken dan gaat het goed zonder dat de lipjes afbreken. Terugplaatsen in omgekeerde volgorde. Dus eerst lipjes buitenkant insteken en dan aan kenteken kant erin drukken en een klap erop geven.
  6. Hallo, Ik probeer een handleiding te vinden om de dagrijverlichting/mistlamp te vervangen van mijn Passat 2011 (B7) Zover ik nu heb kunnen vinden moet ik 1x schroef verwijderen en dan eraan trekken, maar durf niet te hard te trekken komt tot nu toe niet zoveel beweging in. Wie kan mij verder helpen zodat ik de lampen kan wisselen? Ik heb een foto bijgevoegd om meer duidelijheid te geven over het model. Gr. Carel. INMIDDELS OPGELOST: door toch maar flink eraan te trekken kwam hij los, nu ztten mijn LED lampjes erin )
  7. Bedankt voor de snelle reactie!
  8. Hoi het is gelukt [THUMBS UP SIGN]
  9. Jij bedoelt recht naar achteren trekken? En kan ik het beste dan het stroomblok eraan laten zitten zodat ik wat hou vast heb?
  10. Hallo, Mijn linker dimlicht H7 is defect. Ik denk die vervang ik ff. Maar het lukt mij maar niet. De kap is eraf kan ook de stroom kabel verwijderen. Maar ik zie geen klemveer waarmee de H7 vergrendekd is. Ik heb proberen te draaien trekken maar geen beweging in te krijgen. Op youtube mooie filmpjes maar die laten zien dat de lamp in een houder zit. Bij mij is het schijnbaar geheel anders. Ik heb een foto toegevoegd zoals het eruit ziet. Heeft iemand de goude tip? Of wordt het toch ritje naar de dealer? Het betreft een Passat bj 2011 B7 diesel 170 Pk Wie helpt mij vanavond nog aan licht? Gr. Carel.
  11. Als je de link volgt staat het precies omschreven! http://blog.videgro.net/2012/11/navigat ... f-rns-510/ Gr. Carel.
  12. Met VCDS kabel instelling aangepast en nu werkt het weer correct [THUMBS UP SIGN][WHITE SMILING FACE]
  13. Dank je ! Inmiddels opgelost. Gr. Carel.
  14. Hallo, Wie kan mij helpen in de omgeving van Nijmegen voor het opnieuw instellen van de Navigatie en Audio menu's. Na een firmware update van mijn RNS-510 / F verschijnen deze menu's net meer in mijn MFA. Volkswagen Passat 2.0 TDI Bluemotion Comfortline (2011) RNS-510 1T0035680F FW 4020 HW-Version H06 De instelling zijn te vinden in onderstaande link. http://blog.videgro.net/2012/11/navigat ... f-rns-510/ Groetjes Carel.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden