Ga naar inhoud

maurice1970

Members
 • Aantal items

  22
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over maurice1970

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Beek (L)
 • Naam
  Maurice

Recente bezoekers van dit profiel

345 profielweergaven

maurice1970's Achievements

1

Community reputatie

 1. Wat ik uit alle reacties begrijp is dat halogeen niet de oplossing is om meer lichtopbrengst te verkrijgen. Een xenonconversie lijkt de oplossing, mits je de juiste waarden hanteert. Wat voor kleur, hoeveel K, vind ik allemaal minder belangrijk... ik moet gewoon de weg voor me voldoende verlicht hebben. Voor nu is mijn gevoel de oplossing om een xenonconversie te doen met ongeveer 4000 of 5000 K. Allemaal bedankt voor jullie berichten!
 2. Ok bedankt voor jullie berichten! Zal eens op zoek gaan naar een goed xenon alternatief. Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
 3. Hallo Leden, Ik heb al een tijdje een 3c station van 2007 met H7, en daar zitten een soort lenzen voor. Nu heb ik een paar weken geleden de lampen vervangen omdat er eentje defect was, deze vervangen door Philips xtreme vision H7. Ik heb toen gelijk alle 4 de H7 lampen vervangen door deze xtreme vision. Wat me nu opvalt is dat mijn lichtopbrengst een stuk minder is dan voorheen met dimlicht ondanks de xtreme met 30% meer opbrengst! Het groot licht werkt prima. Voorheen had ik osram H7 55w lampjes als groot licht en philips H7 55w als dimlicht, onduidelijk wat voor type lampjes maar niet zo wit als de xtreme en toen was de lichtopbrengst wel in orde. Ik ben bij de garage geweest om de lampen te laten beoordelen of deze misschien verkeerd stonden afgesteld, maar hier was alles goed. Heeft iemand een idee wat er aan de hand kan zijn? Zijn er misschien led lampen op de markt die geschikt zijn als dimlicht en meer lichtopbrengst genereren? Alvast bedankt voor jullie antwoorden... Gr, Maurice.
 4. Heb je hier wat aan? Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk
 5. Mijn voorkeur gaat uit naar een simpele 3,5mm jack aansluiting die ik in mijn telefoon kan steken. bediening mag via telefoon, dat vind ik geen probleem. Dus ik tik een mp3´tje aan op mijn telefoon en ik krijg geluid via mijn MFD2. Wat ik echter nog niet helemaal uit je verhaal en uit de voorbeelden in de link begrijp is waar ik dat nu op aansluit. Sluit ik dat op de hoofdunit aan of op de cd wisselaar? Als ik iets op de hoofdunit moet aansluiten dan moet er toch iets van een slot vrij zijn? De afbeelding die ik meegestuurd heb wekt de indruk dat ik iets op de cd wisselaar moet aansluiten omdat de AUX optie pas naar voren komt als ik de knop CD heb gebruikt. Maar uit de voorbeelden in de link lijkt het alsof ik iets op de hoofdunit moet aansluiten. Sorry voor mijn vele vragen, maar dit is nu eenmaal niet mijn sterkste punt...
 6. Maar je hebt dan geen cd wisselaar meer denk ik dan?
 7. Hallo, Ik heb onderstaande navi in mijn passat, als ik de cd wisselaar bedien dan is er ook een knop AUX (onder cd6, zie afbeelding). Wat kan ik daarmee? Een aansluiting voor mijn telefoon maken? Thx, Maurice.
 8. Daarom, ben er van overtuigd dat het goedkoper kan. Vagtechniek ga ik zeker proberen! Dank voor de reacties. Maar wat ik me nog afvraag is of een defecte compressor als zodanig op de diagnose naar voren komt?
 9. Vandaag (na 3 herhaal afspraken) bij de vw dealer geconstateerd dat de compressor van de airco defect is en aangezien ik een complete leek ben op dat gebied wend ik me naar de specialisten hier op het forum. Verhaal begon toen mijn airco en maandje geleden het niet meer deed, mijn auto moest toch voor een beurtje dus gelijk de airco laten checken. Volgens de diagnose was een of andere sensor defect van pakweg 28.00 euro ex btw. Totaalbedrag incl de diagnose, arbeidsloon en btw kwam op 180.00 euro. Bij het wegrijden viel me al op dat de airco nog steeds geen koude lucht blies. Ik had toen geen tijd om terug te rijden omdat ik weer aan het werk moest. Na het werk gemeld dat de airco het nog steeds niet deed en we hebben een vervolg afspraak gemaakt. Mij is bij de eerste diagnose verzekerd dat het geen grote issues kunnen zijn omdat dit anders bij de eerste diagnose naar voren was gekomen. Kom ik gelijk op mijn eerste vraag: is dat inderdaad zo? Bij de vervolgafspraak heeft men niets kunnen vinden waarom mijn airco niet werkt... auto weer opgehaald en weer een vervolgafspraak gemaakt. Nu, vandaag na de tweede vervolgafspraak komt de dealer ineens tot de conclusie dat de compressor defect is. Dat komt bij mij een beetje over als "we kunnen niks vinden, laten we de compressor maar vervangen". Dus zit ik met een probleem, enerzijds is de compressor wel stuk? Anderzijds moet ik dit wel bij de dealer laten doen aangezien de kosten rond de 1800.00 euro gaan liggen werd mij verteld. Kom ik bij mijn tweede vraag (na het lezen van diverse berichten hier): weet iemand een goed adres waar ik terecht kan voor mijn airco te repareren in het zuiden van Limburg? Ik weet zeker dat het goedkoper kan 1800.00 euro. Ps: ik kom in oudere berichten vaker de naam Theo Stek tegen in Belgisch Limburg, bestaat die nog? Via google kan ik nergens iets vinden.
 10. Yep, done... zal ook morgen even kijken wat ik erin heb. Bedankt en nog een fijne avond!
 11. Bedankt voor jullie antwoorden. Bochtverlichting en DRL zou natuurlijk mooi zijn, dus daar wil dan wel ook gelijk rekening mee houden. @ds30postma: er vanuitgaande dat er nu geen 3C8 inzit neem ik aan. Maar stel dat er geen 3C8 inzit... is het dan reeel om te zeggen dat ik zo rond 450.00 voor de module kwijt ben? In dat geval denk ik dat ik dan toch maar van bochtverlichting en DRL afzie... Ik zal eerst eens checken wat ik erin heb zitten... zodra ik iets weet zal ik me weer melden. THX!
 12. Hallo allemaal, ik ben nieuw op dit forum hier sinds ik in het bezit ben van een passat uit 2007. Ik wil mijn passat graag voorzien van originele mistlampen en heb me laten vertellen dat misschien mijn boordnetmodule hier niet voor geschikt is. Hoe kan ik daar achter komen? Alvast bedankt! Gr, Maurice.
 13. maurice1970

  MFD2

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden