Ga naar inhoud

Coolblue

Members
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Coolblue

Profile Information

  • Plaats
    Bleiswijk

Coolblue's Achievements

0

Community reputatie

  1. Coolblue

    Interieur overzetten

    Het antwoord ondertussen zelf achterhaald. Een extra 12v aansluiting is nodig
  2. Coolblue

    Interieur overzetten

    Vraagje in de zelfde categorie: Huidig Trendline? Voorstoelen met stoelverwarming (voor) manuele lendesteun manuele rugleuning en achterbank zonder skiluik. Als je deze uitbouwt en er een set met stoelverwarming, electrische rugleuning en lendesteun nieuw voor variant er voor in de plaats zet. Zou dat zonder meer werken?
  3. Vraagje over dit onderwerp; ik ga een 12v aansluiting maken in de achterbak. (3aa variant) Orginele positie rechts boven het rechter afgesloten opbergvakje. Ik heb een stekker met drie kleuren op de kop getikt. Bruin-geel , blauw-rood en lila. Herkomst stekker vw,of audi merk en auto type onbekend. Er is een trekhaak "af vw dealer" ingebouwd, dus misschien zit deze niet op de constante plus. Eerste vraag: twee dikke en een dunne. Wat zou wat zijn, en de lila is toch geen canbus kabeltje? Tweede vraag. Op de trekhaak stroom kabel afmonteren, of risico op canbus storingen voorkomen en de stroom (constante ) plus van helemaal linksvooraan uit de zekeringkast halen? Tekenigen en demontage beschikbaar dus dat zal lukken. Foto stekkertje:
  4. Voor die de inbouw willen weten: http://www.gute-fahrt.de/bauanleitungen ... AYOGGIayK0 3AA 898 197/198 3Q7 voor links/rechts en 3AA 898 197B/198B 3Q7 achter links/rechts
  5. Wie kan me helpen? Ik heb "ergens" gelezen dat je de twee zwarte ringen aan boven- en onderzijde van de de handgreep aan de binnendeurbekleding van de b7 / 3aa passat, kan vervangen voor een chroom ring setje. Er stond ook beschreven hoe ze heten en waar ze deze ringen op internet besteld hadden. Zoek me suf, en wie weet on top of mind waar ik voor de vierdeuren een chroomsetje kan vinden? (Het betreft NIET de chromen buitendeur handgreep of chromen buitendeur handgreepkom, die je veel op internet aangeboden ziet, het graat om de deurgreep die je bij openen van de deur beetpakt bij het uitstappen)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden