Ga naar inhoud

Sushix

Members
  • Aantal items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Sushix

Profile Information

  • Plaats
    Zele

Sushix's Achievements

0

Community reputatie

  1. Sushix

    Stoelverwarming

    Thx wulfke! Dit weekend eens aan beginnen ! Een leren interieur zonder verwarming is maar niks ze . Als alles in orde is eens goed de passat voorstellen!
  2. Sushix

    Stoelverwarming

    Hoi Ik heb 2 weken terug een mooi leder interieur op de kop kunnen tikken met stoelverwarming vooraan . Nu heb ik de kabelboom besteld en ben ik ook al in het bezit van de clima . Nu is mijn vraag of er iemand wat schema's kan bemachtigen eventueel van het demonteren van het middenconsole enzo voor er makkelijk aan te kunnen en de kabels mooi weg te stoppen en ook voor de installatie ? Ik vermoed dat ik enkel de Kabelboom & de clima nodig heb voor dit mooi aan te sluiten ? Alvast bedankt!
  3. Sushix

    Interieur overzetten

    Ondertussen een mooi leren interieur van een variant geplaatst in mijn sedan . Enkel achterbank zitvlak was geen lachertje maar is gelukt! Nu uitzoeken hoe ik alles mooi aansluit voor mijn stoelverwarming , kabelboom is besteld & nieuwe climatronic heb ik ook al . Iemand een idee hoe ik de kabelboom naar de climatronic krijg op een niet al te ingewikkelde manier ?
  4. Is ondertussen gelukt ! Bedankt!
  5. Wat je zegt klopt allesinds wel al , die 4 toren aan de binnenkant zijn los , maar de armsteun zit allesbehalve al los .. Krijg er geen beweging in .
  6. Sushix

    Middenconsole / armsteun

    Hoi iedereen ! Ondertussen in mijn Passat 3AA sedan het volledige interieur omgebouwd naar een leren interieur van een Variant! Was geen lachertje! Nu zit ik nog met 1 probleem , ik heb er ook een middenconsole bij maar eigenlijk is enkel de armsteun anders .. , is het mogelijk om enkel de armsteun te demonteren of moet heel het middenconsole er toch uit ? Kan iemand mij eventueel helpen aan een werkschema voor allebei ? vind nergens iets nuttigs! Dank bij voorbaat !
  7. Sushix

    Interieur overzetten

    Deurpanelen hoeven niet persé te passen , het gaat voornamelijk om de zetels enzo . Dus helemaal geen probleem ? ^^
  8. Sushix

    Interieur overzetten

    Hoi ! Ik ben bram uit Overmere , oost-vlaanderen & ben in het bezig van een Passat B7 berline uit 2012 . Nu wat mijn vraag betreft , In mijn passat zit nu een stoffen interieur maar ik heb de mogelijkheid een mooi leder interieur op de kop te kunnen tikken van een Passat Variant van hetzelfde bouwjaar . Nu is mijn vraag , zit er een verschil qua bevestigingen of dergelijke tussen deze 2 modellen ? Alvast bedankt! Grtz
  9. Sushix

    Activeren US lights

    Mag ik vragen met welke versie je dit hebt gedaan ? Heb er al 2 kameraden van mij naar laten kijken en geraken er allebei niet in ..
  10. Sushix

    Activeren US lights

    Hoi Ik ben in het bezig van een Passat B7 , bouwjaar 2012 , 2.0 TDI Diesel , en vroeg me af of het mogelijk is om bij deze modellen de US lights ( knipperlichten 30% ) te activeren via VAG-COM , want vind hier spijtig genoeg heel weinig over . Bedankt alvast! Grtz
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden