Ga naar inhoud

tomaat85

Members+
  • Aantal items

    221
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over tomaat85

  • Verjaardag 02-02-1962

Profile Information

  • Plaats
    den haag

tomaat85's Achievements

0

Community reputatie

  1. Passat is inmiddels verkocht met het probleem. Heb het wel keurig gemeld natuurlijk. Thnx voor de reply !
  2. Idd een heel erg mooi setje samen..goeie smaak in de familie
  3. Iedereen bedankt voor de fijne woorden..en idd waarom zou ik niet gewoon ook hier blijven, het is immers een fijne pek om te komen. Uiteraard heb ik me ook op het Audi forum gemeld:) Vdub, idd de ketting..ik heb hem een koude start horen maken die heeft voldoende vertrouwen gegeven..geen rateltje te horen. Maar je merkt het terecht op, een gevoelig punt van deze motor. Jee, thnx ook voor je Vagcom handelingen toen ik mijn Passat pas had:)
  4. Na 10 jaar neem ik afscheid van mijn Passat ..een V6 4motion TT...Het waren 10 erg toffe jaren. Samen van 75dkm naar 235dkm. Vele comfortabele , ruime en veilige wintersportreizen met trouw de spikespiders achterin, die ik dus echt nooit nodig heb gehad terwijl we toch echt vaak in een pak sneeuw hebben gereden en gestaan Hij heeft alles altijd gekregen waar hij om vroeg..zijn beurtjes, zijn bandjes, zijn shampoo-tje etc..Slechts een paar keer heeft hij me teleurgesteld en daar zijn we samen uitgekomen Waarom nu dan weg zou je zeggen? Wel nu , ik heb al een tijdje een kleine S4 wens en die is uitgekomen Ik ben in afwachting van het kenteken (de S4, B6 model, is een Duitser) en ik verwacht volgend weekend te kunnen rijden.. Ik heb op het forum met veel plezier tijd doorgebracht en ook altijd antwoord op mijn vragen gekregen cq gevonden dus mijn dank gaat ook uit naar het forum! Ik zal zeker nog eens langskomen...
  5. Hallo, Ik heb het forum doorzocht , veel gevonden op de zoekterm buitentemperatuur, maar kan mijn probleem niet vinden. Vandaar mijn vraag om hulp. De buitentemperatuur geeft soms -36 aan en dan gaat de kachel flink zijn best doen. Hartje winter prettig natuurlijk maar niet in dit jaargetijde. De buitensensor (achter de voorbumper?) is vervangen. Blijkt niet de oplossing te zijn. Heeft iemand een idee waar te zoeken? Ik heb wel de post gevonden waarin wordt gesproken over zelf de climatronic uitlezen maar ik begrijp niet goed of dat hier nu van toepassing is? Advies of ideeën worden op prijs gesteld..op voorhand dank:)
  6. Een up-date over mijn EPC problemen..beide stekkers (vader en moeder) zijn compleet vervangen door nieuwe. Dus knippen en solderen..voorwaar geen makkelijke klus. Alles werkt weer als een zonnetje. Ik heb nog geen echt lange stukken op de CC gereden maar tot nu toe is alles goed werkend. Dus, ik ben weer blij:). Iedereen die met met heeft meegedacht, dank daarvoor..
  7. Vdub, thnx man voor je reactie...het gaspedaal is ook al eerder vervangen, dat is inderdaad een electronisch " ding" met alleen stekkers en geen kabel. Oke, geen aparte stuurdoos aan te wijzen als schuldige dus..jammer maar ook wel weer fijn. Overigens staat de auto nog bij de garage, niet alle geleverde onderdelen waren de juiste en ook niet compleet....Maar goed, dat overleef ik wel. Als die t over 2 weken maar doet, dan mag ik weer naar de sneeuw:) Goed, Ik zet me geld dus dan op deze stekkeroperatie...Iedereen nogmaals bedankt voor t meedenken...
  8. Allen, een kleine up-date en toch nog een vervolgvraag. Alle pinnetjes uit de stekker zijn/worden vandaag vervangen en de stekker is dus straks weer als nieuw. Ik zag op het forum ook deze post: viewtopic.php?f=159&t=42618 over het CC stuurapparaat. Alleen zit hij niet achter het dashbord kastje. Iemand een idee waar dan wel? Ik wil deze gelijk laten beoordelen n.l. dan hebben we alles maar gehad he? Alvast bedankt weer voor de reactie's
  9. Hallo allemaal...een update gevolgd door een vervolg vraag...Het blijkt dat de stekker van de kabelboom waaraan de CC zit helemaal gecorrodeerd is en een palletje is afgebroken...(in de zwarte door die in de motorruimte is geplaatst...Er moet een waarschijnlijk nieuwe stekker aan..iemand een tip of advies..is dat sowieso te koop? of wordt het een sloop stekker en een hele zware soldeer klus? dus als iemand me kan adviseren of iets, heel graag..
  10. Vdub, dank voor je reactie..volgende week gaat ie mee naar de garage. Gaspedaal is reeds vervangen...motor ECU ga ik doorgeven. Vraagje nog nu t topic toch nog leeft, kan je meten dat de LMM kapot is ? Of beter vervangen (auto is 12 jaar:)) en dan ook gelijk de remlichtschakelaar vervangen? Zoals gezegd voor de rest blijft t een feestje om in te rijden..
  11. Oke helder, ik ga een afspraak maken met de garage...geen zorgen ik heb een zeer goeie relatie met de garage dus dat komt goed. Bedankt voor de steun. Als t opgelost is laat ik t nog weten:) Wel heerlijk hoor een forum ...!!
  12. Johan, dank voor je reactie...is het dan noodzakelijk dat de stroring zich ook op dat moment voordoet? of moet je net zolang rijden totdat de storing zich voor gaat doen? Soms is het zo n.l. dat de storing zich maanden niet laat zien..In heb gezien dat er kleine apparaatjes op de markt zijn om stroring uit te lezen...is dat wat en is dat dan wat om gewoon aan de auto te hangen?
  13. Hallo allemaal, Ik heb een probleem met het EPC lampje. Ik heb het forum doorzicht en al veel symptoom omschrijvingen met hun aanwijzingen over een mogelijke oorzaak gevonden maar ik kan nog niet goed de relatie leggen. Mijn klachten zijn dat lampje onvoorspelbaar gaat branden, dit gepaard gaat met een ernstige piep en de tekst dat ik de garage moet bezoeken. Dat gebeurt bij zowel in als uitgeschakelde CC. Als de CC in ingeschakeld valt het gaspedaal helemaal weg en blijft alleen de motor lopen, gas geven is niet meer mogelijk. Gebeurde van laatst met 160 op de linkerbaan in Belgie…geloof me dat voelt niet fijn. Wanneer de CC niet is ingeschakeld behoudt ik wel gas mogelijkheden maar erg beperkt (noodloop?) En soms helpt het wel om het contact uit te zetten en soms ook niet? Als oorzaken zijn genoemd :de CruiseControl, de LMM, de remlichten en de remlichtschakelaar. Al dan niet in onderlinge samenhang? Vervelend is dat de klacht zich erg onbestendig voordoet en met uitlezen geen foutmelding terugkomt. Het gaspedaal is vervangen, de stekkers van de CC zijn oke (waren wel wat gecorrodeerd maar nu schoon). Mijn vragen nu wat concreter maken: als er zich een storing heeft voorgedaan, is die dan met vag-com altijd terug te vinden, of alleen als de storing zich feitelijk voordoet? Als de fout in de CC zit, wat dan te doen? Als de remlichten het “ gewoon” doen, zijn dan schakelaar en de lampen dan uit te sluiten? Graag jullie kundige hulp gevraagd…het is wel een oud beestje (2000 V6 4motion TT☺) maar het blijft een feestje om in te rijden…en dat wil ik nog ff volhouden. Aanvullend kan ik nog zeggen dat ik recent lekkage heb gehad achter de bijrijders stoel en dat is opgelost door het rubber van het interieurfilterhuis te vervangen (leve t forum☺) maar zoals gezegd, de stekkerkast is droog…
  14. Hallo, allemaal. Een rare vraag maar waar sluit je die verwarmde ruit dan op aan? Of is het draadloos? Ik heb een 3B uit 2000, is een verwarmde ruit dan haalbaar zonder al te veel gekkigheid? Thnx voor respons!
  15. Hallo, ik heb een nieuwe achterbumper geplaatst. Mooi gespoten en lekker strak, een klein paaltje heeft de oude een beetje pijn gedaan. De oude bumper had een zwarte folie die bij het beladen de lak beschermde. Vrijdag bij de dealer geweest om ook voor de nieuwe deze bescheming te kopen. Helaas, niet leverbaar. Wel in transparant maar niet in zwart. Op marktplaats wel RVS gevonden maar heb liever zwart. Wie heeft er een tip waar deze folie te verkrijgen is? Graag jullie kundig advies en alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden