Ga naar inhoud

kevinp

Members
 • Aantal items

  37
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door kevinp

 1. @jm92 km stand is NAP gechecked, daarnaast zijn de kilometers bekend bij de garage in het systeem... De staat (zowel motorisch/technisch als het uiterlijk) van de auto is perfect, alles werkt en zoals aan gegeven netjes onderhouden.
 2. Beste leden, I.v.m. toekomstige andere auto zou ik graag willen weten wat de waarde ongeveer is van mijn zilveren Passat 1.9 TDI 96KW/130pk met maar 120.000km ! uit 2003. Ik kan geen vergelijkbare auto vinden van de 96KW met ongeveer deze kilometerstand dus wellicht dat jullie mij een richting kunnen geven van de waarde? De auto is standaard (met natuurlijk de reguliere opties van de auto). tevens is de auto schadevrij en dealer onderhouden. Alvast bedankt!
 3. Klinkt wel stuk zuiniger dan mijn 3bg uit 2003... Vind het een klein beetje tegenvallen, ik had de auto iets zuiniger verwacht.
 4. Dat is vreemd, Wat is het verbruik als ik vragen mag. Ik rij per dag 80km, waarvan 60 snelweg +-120km/h CC
 5. Goed om te horen. Ja eerst schrok ik er zelf ook van, het zijn inderdaad 2 harde (vergeleken met andere auto's) klikken
 6. Leden, Mijn boorcomputer geeft elke dag (woon-werk rit) gemiddeld verbruik van 5,6 l /100km aan. Dat is dus 1:17,86 Als ik uiteindelijk ga tanken gooi ik er 58 liter in en heb ik zo'n 920 km gereden Dat is dus 1:15,86km Het scheelt dus 2km per L (klinkt niet veel maar op volledige tank zou ik ipv 920km 1036km kunnen rijden (120km meer!) Wie heeft hier ervaring mee. Ik rij trouwens nu op winterbanden op standaard velg, weet niet of dat uithaalt? ============== Wat is jullie verbruik 3bg 1.9 tDI (130pk)
 7. Leden, Al enkele maanden ben ik trotse bezitter van de 3BG, alleen ik vroeg mij iets af. Als ik met de centrale deurvergrendeling het slot erop/eraf haal, hoor je 2 harde/zware geluiden, Klik Klik. Is dit normaal dat het een hard geluid maakt? Ik ben in de veronderstelling dat het natuurlijk zware (kwalitatieve) deuren zijn , en dat het wellicht wat kracht kost om het slot open en dicht te doen, maar zoveel weet ik niet... Het geluid is bij elke deur hetzelfde. Is dit normaal? Alles werk trouwens na behoren (gaat goed open en dicht)
 8. http://www.vwpassat.nl/viewtopic.php?f= ... 34&start=0
 9. Upseel, ik ben niet helemaal bekend met afkortingen KB?
 10. Beste forumleden, Weten jullie toevallig of er een IsoFix in de 3bg 2003 zit? En ik zie wel iets van bevestigingsbeugels in kofferbak (dit is om eventueel kinderzitje ook aan vast te maken met een band?)
 11. Whaha nee hij rijdt nog als een zonnetje! 113.000 kilometer totaal (erg weinig voor dieseltje) maar tot op heden geen mankement! Natuurlijk heeft elke auto type/merk zijn mankementen, maar top lijst, altijd handig voor als je iets vermoed of waar je extra aandacht aan moet geven (op moet letten)
 12. Heeft iemand nog velgen in de aanbieding? Zomerbanden (liefst dat deze nog seizoen mee kunnen +-6mm of meer )
 13. Beste forumleden, Elke auto heeft zo zijn eigen minpunten/ aandachtspunten / mankementen... Zo neem ik aan ook de Passat 3BG... Wat zijn de meest voorkomende punten waarom wij Passat rijders rekening mee moeten houden? Denk aan de Ford Escort met roestvorming rondom wielkasten Suzuki raamgelijders, waardoor raam niet helemaal lekker sluit.
 14. Bedankt voor het antwoord. Ja baby achterin is het veiligst (of ieder geval dat wordt zo gesteld)... In sommige gevallen zou je de baby wel eens op de passagiersstoel willen zetten, maar daar wachten wij dus maar even mee! Dealer is geen optie, is zat al even te denken aan zekering eruit, maar dan heb je helemaal geen airbag meer kortom: baby achter!!
 15. Heren, Ik ben sinds twee weken trots eigenaar van een Passat 2003 1.9 TDI met maar 110.000! En daarnaast ben ik sinds kort vader geworden, allemaal informatie waar jullie niets aan hebben maar ik zou graag mijn kindje in de toekomst op de passagiersstoel willen zetten indien de Airbag uitgeschakeld kan worden. Helaas heb ik het knopje, slotje niet kunnen vinden in het dashboardkastje. Wie o wie weet hoe ik deze op de passagierskant uit kan zetten? Betreft een comfort uitvoering... Kevin
 16. Netjes, de Nuvolari 17 Inch, zonder verlaging e.d. ?
 17. Ik heb zelf een 5-bak. Weet niet of dat veel tuning verschil oplevert ipv 6-bak?
 18. @mtjen, bedankt voor de impressie, toch krijg ik een goed beeld hiervan. Ik vind het persoonlijk nog wel meevallen hoeveel de auto op een suv lijkt zonder verlaging inderdaad, met schroefset ziet het er net even iets gelikter uit. Trouwens ook mooie velgen Wordt nog een lastige keus...
 19. Beste forumleden, Ik heb recent een mooie Passat 1.9 TDI aangeschaft. Nu heb ik vernomen dat je chiptuning kan laten uitvoeren. Twee mogelijkheden, meer power of eco tunen. Heeft iemand ervaring hiermee, en dan doel ik meer op de verschillen voor en na het chiptunen. Is de auto echt sneller geworden, en zuiniger tegelijk? Werkt de boodcomputer nog na behoren, meer slijtage na tuning e.d. Graag jullie ervaringen en hebben jullie aanrader waar te laten doen? Kevin
 20. Heeft iemand anders nog leuke velgen onder zijn Passat 3bg? Ter impressie...?
 21. Anders wordt de ruimte tussen spatbord en band te groot? Dan lijkt het meer op een SUV dan op een Passat.
 22. @dieseltje, dan ga ik even mijn mail bekijken :S ...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden