Ga naar inhoud

kevinp

Members
  • Aantal items

    37
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over kevinp

Profile Information

  • Plaats
    A'dam

kevinp's Achievements

0

Community reputatie

  1. @jm92 km stand is NAP gechecked, daarnaast zijn de kilometers bekend bij de garage in het systeem... De staat (zowel motorisch/technisch als het uiterlijk) van de auto is perfect, alles werkt en zoals aan gegeven netjes onderhouden.
  2. Beste leden, I.v.m. toekomstige andere auto zou ik graag willen weten wat de waarde ongeveer is van mijn zilveren Passat 1.9 TDI 96KW/130pk met maar 120.000km ! uit 2003. Ik kan geen vergelijkbare auto vinden van de 96KW met ongeveer deze kilometerstand dus wellicht dat jullie mij een richting kunnen geven van de waarde? De auto is standaard (met natuurlijk de reguliere opties van de auto). tevens is de auto schadevrij en dealer onderhouden. Alvast bedankt!
  3. Klinkt wel stuk zuiniger dan mijn 3bg uit 2003... Vind het een klein beetje tegenvallen, ik had de auto iets zuiniger verwacht.
  4. Dat is vreemd, Wat is het verbruik als ik vragen mag. Ik rij per dag 80km, waarvan 60 snelweg +-120km/h CC
  5. Goed om te horen. Ja eerst schrok ik er zelf ook van, het zijn inderdaad 2 harde (vergeleken met andere auto's) klikken
  6. Leden, Mijn boorcomputer geeft elke dag (woon-werk rit) gemiddeld verbruik van 5,6 l /100km aan. Dat is dus 1:17,86 Als ik uiteindelijk ga tanken gooi ik er 58 liter in en heb ik zo'n 920 km gereden Dat is dus 1:15,86km Het scheelt dus 2km per L (klinkt niet veel maar op volledige tank zou ik ipv 920km 1036km kunnen rijden (120km meer!) Wie heeft hier ervaring mee. Ik rij trouwens nu op winterbanden op standaard velg, weet niet of dat uithaalt? ============== Wat is jullie verbruik 3bg 1.9 tDI (130pk)
  7. Leden, Al enkele maanden ben ik trotse bezitter van de 3BG, alleen ik vroeg mij iets af. Als ik met de centrale deurvergrendeling het slot erop/eraf haal, hoor je 2 harde/zware geluiden, Klik Klik. Is dit normaal dat het een hard geluid maakt? Ik ben in de veronderstelling dat het natuurlijk zware (kwalitatieve) deuren zijn , en dat het wellicht wat kracht kost om het slot open en dicht te doen, maar zoveel weet ik niet... Het geluid is bij elke deur hetzelfde. Is dit normaal? Alles werk trouwens na behoren (gaat goed open en dicht)
  8. http://www.vwpassat.nl/viewtopic.php?f= ... 34&start=0
  9. Upseel, ik ben niet helemaal bekend met afkortingen KB?
  10. Beste forumleden, Weten jullie toevallig of er een IsoFix in de 3bg 2003 zit? En ik zie wel iets van bevestigingsbeugels in kofferbak (dit is om eventueel kinderzitje ook aan vast te maken met een band?)
  11. Whaha nee hij rijdt nog als een zonnetje! 113.000 kilometer totaal (erg weinig voor dieseltje) maar tot op heden geen mankement! Natuurlijk heeft elke auto type/merk zijn mankementen, maar top lijst, altijd handig voor als je iets vermoed of waar je extra aandacht aan moet geven (op moet letten)
  12. Heeft iemand nog velgen in de aanbieding? Zomerbanden (liefst dat deze nog seizoen mee kunnen +-6mm of meer )
  13. Beste forumleden, Elke auto heeft zo zijn eigen minpunten/ aandachtspunten / mankementen... Zo neem ik aan ook de Passat 3BG... Wat zijn de meest voorkomende punten waarom wij Passat rijders rekening mee moeten houden? Denk aan de Ford Escort met roestvorming rondom wielkasten Suzuki raamgelijders, waardoor raam niet helemaal lekker sluit.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden