Ga naar inhoud

mieks passie

Members
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over mieks passie

  • Verjaardag 08-05-1980

Profile Information

  • Plaats
    Wervershoof
  • Interests
    Mijn 3 kanjers van jongens En natuurlijk mijn Passie. Passat Variant 1.8T uit 1999

mieks passie's Achievements

0

Community reputatie

  1. Dat snap ik, maar toen ik hem ophaalde zeiden ze al dat de remschijven en blokken vervangen zouden moeten, maar dat ze zo af zouden zijn had ik niet verwacht. Sinds ik hem terug heb remt ie ook bar slecht en zo schokkend. Baal er gewoon van dat ze dat niet gelijk gezegd hadden, want dan hadden ze ze toen kunnen vervangen.
  2. Eind juni is mijn Passat variant 1.8 T apk gekeurd. Hierbij zijn heel wat dingen vervangen. Toen ik mijn auto weer kon ophalen merkte ik dat m'n auto vreselijk schokkend remt. Omdat m'n abs computer was vervangen dacht ik eerst dat dat het misschien kon zijn, maar ook misschien m'n abs sensors omdat er ook diverse draagarmen zijn vervangen. De garage waar ik ben geweest heeft er nog 2 keer naar gekeken, maar bleven maar bij kromme remschijven. Gisteren ben ik bij iemand geweest die er wel even naar wilde kijken. ABS sensors zaten goed, Maar jeetje wat zagen m'n remschijven er slecht uit zeg???!! Over de remblokken nog maar niet gesproken, op eentje zat al helemaal geen voering meer en de anderen waren ver onder het minimum. Alles moet vervangen worden dus. Dat ze zo de auto hebben kunnen goedkeuren??! Heb na de apk nog geen 3000km gereden. Nu moet ik dus op zoek naar nwe/ andere remblokken en remschijven. Iemand nog suggesties voor niet al te dure?? Ze moeten wel veilig zijn, maar geld is aardig op door die vrij dure reparatie de laatste keer. Nu heb ik een jaar autotechniek gedaan en heb ik weleens remblokken en schijven vervangen van m'n oude golf en Polo (wel al heel wat jaar terug) Maar ja ik ben nu wat voorzichtiger omdat ik vaak mijn 3 kleine kanjers erin moet vervoeren en het dus mega veilig moet zijn. Wie heeft er tips, of wie zou er eventueel kunnen helpen met vervangen?? Oja en morgen ga ik wel terug naar de garage met de foto die ik van 1 kant heb gemaakt van de remblokken. Want dat ze zo een auto kunnen goedkeuren snap ik echt niet.
  3. Zo ben ik even blij om dit te lezen. Mijn remblokken en schijven zijn ook nodig aan vervanging toe. Nu sprak ik een monteur die dat wel voor me wilde doen, maar dan alleen met het spul van Brezan. Zou me aardig wat geld kosten. Maar nu ik dit lees zoek ik wel verder. Wil wel goede remmen hebben.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden