Ga naar inhoud

axelb

Members
  • Aantal items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over axelb

  • Verjaardag 24-10-1975

Profile Information

  • Plaats
    Dronten

Overige

  • Vagcom
    ja

axelb's Achievements

0

Community reputatie

  1. ik zelf ben goed te spreken over occasion centre Zwolle. Goede prijzen nette auto's en goede service. Mijn auto komt er ook vandaan en heb niet om te overdrijven niks te klagen.
  2. Wat koste het reinigen van de turbo?
  3. 05660 is gloeistift 3e cilinder 05661 is gloeistift 4e cilinder 1025 is probleem in egr systeem. Ik heb het gasklephuis en de egr klep schoongemaakt en ben nu van de storing af.
  4. Probleem gevonden. De flexibele buis tussen de luchtmassameter en egr was een gaatje ontstaan doordat deze tegen de afdekkak van de motor schuurde. Tot dusver geen storing meer.
  5. Heb hem uitgelezen met een handscanner, maar zal maandag avond even aan een goeie computer hangen. Dus tot dan zal ik maar even moeten wachten. Ikzelf denk dat het met de egr klep heeft te maken.
  6. Heb een passat 3c 1.9 tdi bj 2007, motorcode weet ik zo effe niet.
  7. Hier had ik ook al op gekeken, echter kan er niet uit wijs worden wat mijn storingen zijn.
  8. Ik krijg emmisie storing weer in mijn dash, ik kan hem resetten maar komt steeds terug. Ik krijg bovenstaande storingen weer. Ik merk verder niks qua rijgedrag. Nu ben ik dus benieuwd wat deze storingen zijn. Gr Axel
  9. Gaat goed komen zal van de week abs pomp ff checken
  10. @ids30postma thnx voor je hulp en info. alles werkt weer prima, probleem zat in mijn uitleesapparatuur.
  11. ik maak graag gebruik van je aanbod, werkt nl nog steeds niet, wel raar heb toch gewoon een 3,3 ohm weerstand geplaatst. laat even weten hoe je het wou regelen. gr Axel
  12. jawel maar als anderen er ervaring mee hebben, zou het stom zijn om het niet te proberen. Werkt trouwens prima
  13. Top gaan we dat doen. Dacht al dat dat het probleem zou zijn, dat hij er 1 niet kon vinden. Kan je me ook zeggen welke module het is en waar deze zit? En hoeveel watt moet de weerstand minimaal hebben? maar jij hebt het over 3.3 ohm, maar zag hier ergens op een foto dat er een weerstand rood rood goud goud was gesoldeerd maar das volgens mij 2.2 ohm???
  14. axelb

    storing na vervangen stuur.

    Heb na het vervangen van mijn stuur een airbag storing. Krijg hem ook niet gereset. Storing 21 geeft hij aan. Ik denk dat het te maken heeft met de airbag wissel. Mijn oude airbag had 2 stekkers en de nieuwe maar 1. Iemand hier ervaring mee, en nog belangrijker een oplossing. Ik hoor graag van jullie.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden