Ga naar inhoud

imac

Members
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over imac

Profile Information

  • Plaats
    's-hertogenbosch

imac's Achievements

0

Community reputatie

  1. Als de auto dealer onderhouden is kun je ervan uitgaan als ze het goed gedaan hebben dat ie ook zijn laatste update gehad heeft. Ik begrijp je twijfels over de DV maar ik denk dat jouw probleem toch ergens anders vandaan komt. De TSI motoren staan niet erg hoog aan geschreven om hun degelijkheid. Dat is het grote nadeel van downsizen en milieu-eisen. Omdat je het probleem ook stationair hebt denk ik eerder aan een verbrandingsprobleem. Denk aan compressie verlies, brandstofdruk of vervuiling op de kleppen ook wel Carbon build-up genoemd. Kijk maar een op Google over tsi problemen. Dan heb je wat voorkennis en dat is wel eens makkelijk als je met de dealer in discussie/overleg gaat.
  2. Ken het onderdeel.. Wat is de historie van de touran. Km stand, onderhoud ed Is ook een software update voor mbt tot pingelen. Even informeren of jou auto er ook onder valt. En even laten uitlezen/loggen.
  3. Wat voor motor ligt erin de touran? De problemen die je omschrijft lijken niet op de DV, maar eerder op de PCV klep. Dit is echter alleen voor de TFSI motoren. Zie voorbeeld
  4. imac

    Turbo probleem

    http://www.forte-nwe.nl/NL/Forte-Produc ... eaner.html Hier als een naar gekeken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden