Ga naar inhoud

Unicorner

Members
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Unicorner

  • Verjaardag 31-08-1989

Profile Information

  • Plaats
    Zuid-Limburg

Unicorner's Achievements

0

Community reputatie

  1. Mijn achterklep gaat in z'n geheel niet vanzelf open. dit is blijkbaar op te lossen met nieuwe veren? enig idee wat dit zou moeten kosten? Zou wel heel handig zijn dat de klep gewoon open gaat, scheelt toch weer een handeling
  2. Unicorner

    achterklep open

    Even een oud topic uppen Begrijp ik goed dat voor een 3C Sedan de achterklep helemaal omhoog zou moeten komen met de standaard veren zodra je de knop op de sleutel of in de deur gebruikt? enig idee wat nieuwe veren zouden moeten kosten en of ik dit zelf zou kunnen vervangen? onder het motto van bekleding loshalen in de kofferbak en een paar schroeven? of is het meer werk?
  3. Unicorner

    Turbo problemen?

    Het blijft toch bijzonder om een geluid te moeten omschrijven Dat zou zomaar kunnen. Echter de motor was al mooi op temperatuur, maakt dit dan nog uit of is het dan nog steeds normaal. Niet dat ik me eraan stoor hoor, alleen als je net in je nieuwe wagen rijdt hoor je natuurlijk van alles even puur voor mijn persoonlijke goed voelen, is dit wel de turbo die ik hoor?
  4. Unicorner

    Turbo problemen?

    Sinds maandag heb ik dan eindelijk mijn Passat. Wat een heerlijke auto zeg!!!! Nu was ik vandaag een beetje aan het toeren en merkte dat tijdens het optrekken, op het moment dat ik de koppeling intrap ik een soort zuchtend metalig geluid hoor. Is mijn vermoeden goed dat dit een turbo probleem zou kunnen zijn?
  5. Hij staat op lichtmetaal. Maakt het qua comfort geen verschil? aangezien ik 60k km per jaar rijdt en mijn rug niet al te best is vind ik dat wel belangrijk!
  6. Zoals een enkeling van jullie inmiddels zal weten kan ik morgen (eindelijk) m'n nieuwe Passat 3C uit 2005 ophalen. Hij staat nu op winterbanden in de maat 215/55 R16 (gewicht en snelheidscode weet ik niet) Ik heb nog een setje zomerbanden in de maat 205/55 R16 91H liggen. Kan ik deze zonder problemen onder de Passat laten leggen? merk ik een verschil in comfort? Gr. Stenar
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden