Ga naar inhoud

gertjan1989

Members
  • Aantal items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

1 Volger

Over gertjan1989

  • Verjaardag 08-12-1989

Profile Information

  • Plaats
    Klarenbeek
  • Interests
    auto's, machines, muziek

gertjan1989's Achievements

0

Community reputatie

  1. ik heb al een tijdje een probleem met mijn kachel. meestal blijft deze lauw en word hij niet warm. heel soms word die wel warm maar meestal niet. heb zelf al eens de kachelradiateur doorgespoeld met water en dat heeft toen wel geholpen, maar het probleem blijft terugkomen. iemand een idee? ook heb ik olielekkage aan de motor, ik denk zelf de kleppendeksel. is dit makkelijk te vervangen zelf? ook heb ik met de turbo een probleem, als ik onderin toeren zit en plotseling gas wil geven dan is het net of je de motor verzuipt en begint die te bokken. ik moet toeren langzaam opbouwen naar 3500 toeren en daarna kan ik hem wel doortrappen. Heeft die eigenlijk al sinds ik hem heb. iemand een idee wat dat kan zijn? of is er iemand die er een keer naar zou willen kijken? ik kom zelf uit de omgeving Apeldoorn. thanks
  2. beste mede passat rijders! Ik heb sinds kort storing in mijn ABS, althans af en toe wel en af en toe is de storing weer weg!, Als de storing weg is, dan gaat de ABS in werking als ik af rem en bijna stil sta. Nou hebben wij hem uitgelezen, sensor vervangen, maar het is nog niet over. nu is mij verteld dat mijn abs pomp kapot zou zijn. heeft iemand hier ervaring mee, of is er iemand in de buurt van apeldoorn die mij er een keer mee wil helpen? ik heb trouwens een passat uit 1999, een 1.8 turbo. alvast bedankt!
  3. Hallo, ik heb een klopppend geluid bij mijn passat voor bij de schokbrekers. Ik denk aan toplagers. Er zit een verlaginsset onder van welk merk weet ik niet heb hem zo gekocht. Zijn die lagers makkelijk zelf te vervangen of moet de veer om de schokbreker ook los ? En rechtsvoor maakt die een zoemend geluid en kloppend geluid als ik ga remmen met hoge snelheid. Iemand een idee ? Groetjes
  4. Echt super hoe jullie voor een ander klaar staan ! super ! . Oke dus de turbo is niet uit te lezen? ben namelijk nieuw met turbos en heb er mijn twijfels bij of deze goed is. Omdat deze haperd en een fluitent geluid maakt
  5. oke donderdag is goed!, waar moet ik zijn ?
  6. oke mooi dat gaat goed komen haha! ik kan woensdag of donderdag wel als dat goed is? Kun je ook de turbodruk uitlezen of is dat niet mogelijk ?
  7. Hallo Harry, Dat zou te gek zijn!, ik kom zelf uit Klarenbeek dus dat is lekker dichtbij. zelf ben ik bang dat de lambdasonde kapot is dat die daarom zo zuipt, want af en toe als die van onder uit in toeren gas ga geven dan begint die te stotteren. wat zijn de kosten voor het uitlezen en wanneer zou je eventueel tijd hebben ?
  8. hallo, ik heb sinds 3 weken een volkswagen passat van bouwjaar 1999 gekocht, ben er erg blij mee alleen nu verbruikt die naar mijn mening wel erg veel benzine. Bij normaal netjes en zuinig te rijden rij ik met een tank vol 450 km ongeveer. Iemand een idee waar dit aan kan liggen? En ik heb nog een probleem met de kachel, deze word niet warm blijft lauwe lucht blazen. Motor word gewoon netjes 90 graden. iemand die mij kan helpen ? zou hem ook graag eens uit laten lezen, iemand een goed adresje in de buurt van Apeldoorn?
  9. Dankje ! haha jha heb ik wel wou ze uploaden maar de grootte is niet goed heeft foutmelding dat afbeelding te groot is
  10. Dankje, blij dat er een forum bestaat specifiek over de passat. Oke ik ga hem even laten uitlezen, kijken of er wat te vinden is. ik vind het meer als haperen. Doet het ook meestal alleen als die van onderuit in de toeren moet komen. Als ik hem bij 3000 toeren belast gaat het goed dan hapert hij niet.
  11. hallo, Ik heb sinds vorige week een Passat gekocht, ben er heel erg blij mee. het is een 1.8 20v turbo blok. Nu merk ik dat er af en toe als ik van onderuit in toeren hard op wil trekken, dat hij gaat stotteren (volgens mij in de turbo). Iemand ervaringen mee gehad met dit probleem? Lees ook veel verhalen over sludge problemen vooral bij de turbo blokken? Ik rij voornamelijk korte afstanden, wat kan ik doen om het motorblok in goede conditie te houden? ik las iets over reinigen van je aanzuigzeef in het carter, ben opzich redelijk handig met sleutelen, maar hier heb je speciaal gereedschap voor nodig? ook merk ik bij de turbo een heel erg blazend geluid, is dit normaal? ben met turbo motoren niet bekend dit is mijn eerste auto met een turbo. Is het niet mogelijk om de turbo er tussenuit te halen als deze problemen blijft geven? Hoop dat iemand mij meer op de hoogte kan brengen van deze auto.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden