Ga naar inhoud

Pieter13

Members
  • Aantal items

    29
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Pieter13

  1. Het airbag klepje van de passagier is een andere kleur, er zal dus waarschijnlijk een aanrijding mee geweest zijn. Hoeft natuurlijk niet erg te zijn geweest.
  2. Dat vind ik ook, aan de andere kant ben ik er nog niet op uitgekeken, dus wegdoen vind ik eigenlijk nog geen leuk idee. Ik zit er aan te denken om een gebruikte bak te kopen, maar ik wacht nog even af wat @@diesel986 voor suggesties heeft. Intussen vond ik wel ditte, ik vraag me af waarom die zoveel goedkoper is dan de andere aanbieders...
  3. Dank voor de tips, ik zal hem een berichtje sturen, want ik ben best wel gehecht aan mijn W8. Wijziging: Ja, het is een tiptronic.
  4. Nou dat is goed K... Na heel lang heel fijn gereden te hebben hoor ik net dat mijn versnellingsbak overleden is (de achteruit is stuk, waarschijnlijk wat afgebroken) en dat een complete revisie nodig is. De kans is dus aanwezig dat er een W8 minder is...
  5. Pieter13

    IMGP6006

    Uit het album: Auto

  6. Pieter13

    Auto

    Duh
  7. Pieter13

    1846719 1

    Uit het album: Auto

  8. Uit eigen ervaring kan ik melden dat de kleine ventilator inderdaad bijspringt bij koelingsproblemen (bij mij deed de grote het niet, de oorzaak was een probleem in het thermostaathuis wat de aansturing van die ventilator om zeep geholpen heeft). Pieter
  9. Bouwpakketten zijn leuk! Veel plezier!
  10. Welkom! Waarom ben je huiverig voor de automaat versie (ik heb er weinig verstand van verder, maar ben gewoon nieuwsgierig)?
  11. Gefeliciteerd met het jubileum!
  12. Ah, dan heeft hij het dus uiteindelijk nooit ingebouwd kennelijk.
  13. Da's gek, Kamil had dat toch al gedaan (voor die van een W12 uiteindelijk)?
  14. Zonde Kamil, veel succes met de verkoop (en alvast gefeliciteerd met de kleine)!
  15. Ik kan de mijne wel vinden als ik mijn kenteken invul, maar de kentekens op de eerste pagina veranderen elke keer als je de pagina ververst. Kan je ook direct in de database kijken? Als dat kan, dan zou je kunnen zoeken op alle Passats met 8 cilinders bijvoorbeeld.
  16. Ik wou net zeggen, fotos! Dat is best wel gaaf namelijk.
  17. Dan ga ik van de week proberen hem opnieuw uit te lezen, dank voor de hulp.
  18. Ik heb een foutmelding over de karakteristiek veld geregelde thermostaat en één over kortsluiting naar een ventilator (uit mijn hoofd gezegd, het is even geleden dat ik dit heb uitgelezen). Ik heb beide thermostaten in de koelvloeistof leidingen al vervangen, beter gezegd, ik heb de voorste vervangen, deze doorgemeten en daarna naar achteren verplaatst. Ik heb geen brandende motor lampjes verder, dus als ik het goed begrepen heb is het beroemde themostaathuis nog goed. Ik kom uit bij het regel kastje op de ventilator, omdat die wel aanslaat, maar daarna meteen weer stopt (en vanwege de sluiting melding). De andere kleine ventilator doet het ook prima (en doet de koeling nu alleen, wat redelijk gaat).
  19. Ik heb de handleiding van Ad voor het vervangen van de radiatior er bijgepakt voor de plaatjes en als je de bumper en voorfront er af haalt kijk je tegen de radiator aan, nou kan die er natuurlijk ook af, maar dat vond ik dusdanig veel gedoe dat ik dat liever maar één keer doe. Heeft iemand dus misschien een tip voor het vinden van zo'n fan? Ik heb de natuurlijk al gezocht, onder andere in de links die hier op het forum staan in het handige websites topic, maar niemand (behalve de dealer voor veel te veel) lijkt het te kunnen leveren, ook bijvoorbeeld Brezan niet.
  20. Hallo Allemaal, Ik ben afgelopen week eindelijk ook weer bezig geweest met mijn W8 en het mysterie van de karakteristiek veld geregelde thermostaat. Volgens mij is het het kastje wat op de grootste van de twee koel ventilatoren zit, die heeft namelijk ook problemen met draaien. Gisteren ben ik bezig geweest met deze er uit proberen te halen en ik liep uiteindelijk vast op de derde en laatste schroef die op dit regel kastje zit, daar kan je gewoon echt niet bij. Ik heb twee vragen; heeft iemand een goede tip over het uitbouwen van deze ventilator, want dat is erg lastig (als ik het me goed herinner van het vervangen van de radiator kan je er vanaf de voorkant ook niet echt bij). Tweede vraag is of iemand een vervangende ventilator (of belangrijker, het kastje wat er op zit) heeft liggen, de enige die ik tot nu toe heb kunnen vinden komt bij de dealer vandaan en is erg duur (€1100,- geen tikfout), het onderdeel nummer heb ik wel: 3B0959453D
  21. Dan ga ik daar eerst naar zoeken, het is zeker niet toevallig dezelfde thermostaat als die voorin zit?
  22. Gisteren eventjes gekeken en die sensor was inderdaad erg makkelijk, ik heb hem dus gelijk even vervangen. Jammer genoeg maakt het geen verschil, dus als iemand er nog ééntje nodig heeft dan heb ik een tweedehandsje liggen. Ik weet nu alleen denk ik wel wat de echte oorzaak is, de linker grote ventilator wil niet draaien! Ik moet dus op zoek naar een nieuwe, daarna ga ik nog maar eens kijken, want misschien is dan die thermostaat melding ook wel weg.
  23. Aha, misschien heb ik dan mazzel, want ik heb geen lampjes die branden, alleen een ventilator die op volle kracht gaat blazen na een tijdje. Ik ga op zoek naar de sensor onder de lucht aanzuig slang, heb je daar misschien heel toevallig een plaatje bij?
  24. Ook ik ben lijkt het aan een nieuw thermostaat huis toe (zie ditte), Ad denk je dat de revisie die jij doet ook zelf te doen is, of heb ik speciaal gereedschap en/of kennis nodig?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden