Ga naar inhoud

paulie

Members
  • Aantal items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over paulie

Profile Information

  • Plaats
    deventer

paulie's Achievements

0

Community reputatie

  1. paulie

    Storing stuurslot?

    Kan prima geen probleem, als hij het 1km volhoud dan doet hij dat ook wel 15 km. succes met de reparatie, bij mij was na vervanging het probleem verholpen.
  2. paulie

    Storing stuurslot?

    Ik heb gewoon een nieuwe module gehaald, deze staat van stuurslot af als je hem krijgt. Nieuwe monteren, maar de stekker nog aan de oude laten zitten. De oude met een trekbandje vastzetten onder het dash. Ik heb de onderste afdekking van het dash eraf gelaten zodat ze bij de dealer makkelijk de stekker omkunnen zetten. Autoambulance is dus nergens voor nodig er kan prima gereden worden met de nieuwe module. Gr.
  3. zaterdag stuur ik je het chassisnr. voor de zekerheid, maar hij 100% bandenspanning controle
  4. jah is wel origineel, maar die zit achter de achtebumper. hier is verder ook niks los geweest dus deze module is ook nog orgineel. Zit de zekering van deze module ook achterin toevallig? anders moet ik die eens controleren. hij geeft ook nog storing aan op de trekhaak module kan dit miss iets met elkaar te maken hebben.. echt lastig zoeken zonder schema`s:P toch maar even elsa downloaden denk ik.
  5. Wat is de naam/ nummer van deze module?
  6. Bedankt ga ik even kijken! Hier is volgens mij wel een ander opgekomen
  7. Het is een belg gekocht als schadeauto en klaargemaakt. Dus volgens mij geen garantie meer. maar kan iemand me helpen aan zo`n schema? gr.
  8. Ik heb hier een 3aa 2.0 TDI 16v blue motion van 2012 staan. Het lampje van de bandenspanning controle knippert snel, en ik kan geen verbinding met bandenspanning module maken. Volgen mij zit bij dit type ook de module J502 geintergreerd in module J393. Ik heb de zekeringen gecontroleerd maar deze zijn goed. Bij remelectronica staat ook de fout van geen datacommunicatie geregistreerd code 1325. Aangezien de auto voorschade gehad heeft, verwacht ik dat het daar iets mee te maken heeft. Om de bedrading te controleren ben ik eigenlijk een schema nodig, maar mijn elsawin loopt niet zo ver. Is er hier iemand met elsawin voor dit type? Zo ja zou je mij een paar screenshots willen sturen van Bandenspanning module en ABS module? Tips zijn ook altijd welkom. gr paul
  9. paulie

    Storing stuurslot?

    Ben zelf ook monteur, en werk veel met vw en Audi dus dat vervangen zal geen probleem worden. Ook het solderen van de printplaat zal geen problemen opleveren. Mijn vraag is alleen of het probleem echt bij de losse contactjes ligt want anders heeft het ook geen nut dat ik ze soldeer. Maar ik denk dat ik gewoon voor een nieuwe moduul ga.
  10. paulie

    Storing stuurslot?

    ennnn jaaa het is zover 3 dagen voor de wintersport wil de passat niet meer starten morgen dat vervelende ding er maar eens even af slopen. Ze hebben die dingen vast niet op voorraad ofwel? hoe groot is de kans van slagen van dat solderen nu eigenlijk? Anders soldeer ik hem gewoon en vervang ik hem na de vakantie wel.. Dan heb ik namelijk iets meer tijd Paul
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden