Ga naar inhoud

ikwileenpassat

Members
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over ikwileenpassat

Profile Information

  • Plaats
    velp

Overige

  • Vagcom
    nee

ikwileenpassat's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ik was inmiddels al met een multimeter aan het meten geslagen en ben er idd uit waar de draden van de microfoon uitkomen. Bedankt voor je reactie.
  2. Hallo, Ik hoop dat iemand mij kan vertellen waar de carkitmodule zit in de passat variant 2005 (3C type). Ik heb hier een kloon navigatie in gezet waar een ingebouwde microfoon inzit maar dit geluid is zo slecht dat ik graag de microfoon van de bestaande carkit wil gebruiken (die boven bij de binnenverlichting zit). Ik wil de microfoon aansluiten op het navigatiesysteem (hier zit een aansluiting voor). Onder de bijrijdersstoel zit wel een Nokia module maar dit is volgens mij niet de carkit maar de bluetoothmodule. Gr. André
  3. Heb je zaken gedaan met dit bedrijf? Ik denk er ook over om daar een RNS te kopen dus wil ik graag ervaringen van anderen horen.
  4. Ik heb de firmware van mijn TA gedowngrade naar 1.23 (was 1.24) adapter terug gezet naar fabrieks instellingen. In eerste instantie lijkt de verbinding tot stand te komen met UHV en mijn telefoon, deze wordt ook weergegeven op het display. Echter na ca. een minuut schakelt de TA uit en start ie opnieuw op en wordt er soms wel en soms geen verbinding tot stand gebracht met UHV. Is dit een bekend probleem en weet iemand wat er aan te doen is.
  5. kan iemand mij vertellen waar ik de versie 1.23 kan downloaden. Als ik op de site van VW kijk kan ik volgens mij alleen maar de nieuwste versie downloaden. Grt. André
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden