Ga naar inhoud

Slingermans

Members
  • Aantal items

    40
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Slingermans

Profile Information

  • Plaats
    Sweetlake

Slingermans's Achievements

0

Community reputatie

  1. Had ik reeds door, ben een beetje traag van begrip . Heb reeds contact met Autohaas gehad en een set bij hun besteld, 35% korting dankzij dit mooie forum en dat tikt lekker aan!. Nogmaals dank voor de tip. Mooi dat je hebt gevonden wat je zocht, lekker OEM! Nu nog iemand die erop kan zetten. Je bent welkom in Dronten, maar ik vrees dat je dan je voordeel kwijt bent aan brandstof. Hartelijk dank voor het aanbod Barry, heb al reeds iemand gevonden, de afstand naar Dronten zou geen probleem geweest zijn, is van waar ik woon zeker nog wel te doen, misschien een volgende keer.
  2. Had ik reeds door, ben een beetje traag van begrip . Heb reeds contact met Autohaas gehad en een set bij hun besteld, 35% korting dankzij dit mooie forum en dat tikt lekker aan!. Nogmaals dank voor de tip.
  3. Bedankt Barry maar aangezien ik in Friesland woon ligt Zutphen niet om de hoek. Maar zal hun toch eens mailen om een prijsopgaaf inclusief montage te vragen, mogelijk dat die 35% korting de moeite loiont om naar Zuthpen te rijden.
  4. Zou iemand deze leek een online onderdelen website aan kunnen bevelen?. Verneem ook graag welke (merk etc)en waar ik de beste sets remschijven met blokken (voor + achter) aan kan schaffen voor een Passat 2.0 130pk uit 2002?. Bij voorbaat dank.
  5. Is er misschien iemand in het noorden (Friesland/Groningen) des lands die een remschijven + blokken voor en achter vervang klus aan kan/wil nemen?. Reacties graag via persoonlijk bericht.
  6. nieuwere auto's hoeven bij dagelijks gebruik geen steamy windows te hebben. oorzaak kan dan zit in natte jas, lekkage, vieze ramen aan de binnen zijde etc. (dat is wat Reinier aangeeft en ik ben het daar helemaal mee eens, meerdere nieuwe auto's gehad en nog nooit vochtige/beslagen ramen gehad) (daarin tegen de clio (10 jaar) die we hebben, staat heel vaak stil (3000km per jaar), is met dit weer altijd de sjaak. ondanks dat er geen lekkage is) als een auto vaak stil staat of wat ouder is heb je er meer last van omdat vocht overal in gaat zitten en je dit niet met een klein ritje er uithaalt. eenmaal vocht in de auto haal je er niet snel uit, je airco gaat ook minder ontvochtigen als hij niet goed onderhouden is. Mijn 3BG is reeds 10 jaar oud en staat dus inderdaad ook vaker stil dan hij rijd, de vocht zal inderdaad wel een optelling van meerdere kleine oorzaken zijn in combinatie met het veel stil staan van de auto en het rijden van relatief korte stukjes. Weet na deze topic wel dat ik 1 of 2 vochtvreters aan ga schaffen, kan nooit geen kwaat lijkt me. Een ieder bedankt voor jullie reacties en input.
  7. Dat kan het zijn, en ook hoe en mogelijk waar je de auto s'nachts/overdag wegzet. Zelf rij ik meestal korte (stads)ritjes en de auto komt dan van binnen natuurlijk nooit goed op tempratuur om alle vocht te verdrijven en zo blijf ik er mogelijk iedere dan last van houden. Zal, zoals gezegt, eens een vochtvreter aanschaffen, zal altijd iets helpen.
  8. Bedankt voor de tips heren, zal dit weekend meteen even een vochtvreter aanschaffen. Heb de rubberautomatten nog steeds in de kelder liggen , zal ze er meteen in doen. Moet Bm-er gelijk geven, ook ik heb met mijn vorige auto's weinig tot geen last van vocht gehad, maar die "sliepen" dan ook altijd binnen.
  9. Bedankt, heb de auto nog maar een aantal weken en is dus allemaal nog even afwachten, voor mij persoonlijk geld dat je de auto in de eerste tijd even "eigen" maakt/word zodat je alle eigenschappen en eventuele kwalen van een auto (onder)kent. Het blijven tweedehands auto's en daar moet je altijd maar wat geluk bij/mee hebben.
  10. Zoals gezegt, verder niets kunnen vinden, geen natte/vochtige matten of plekken, is vreemd genoeg ook alleen maar voor en achterruit. Je neemt ook vocht mee naarbinnen als het bv heeft geregend en wat te denken sneeuw aan je zolen. Wat Erwin aangeeft doe ik ook, verwarming op de voeten en raampje op een kier zodat condens weg kan. 5 min voor aankomst verwarming lager zetten qua temperatuur zodat de auto niet warm stil staat, anders raam op een klein kiertje zetten. Hier ligt geen sneeuw . Natuurlijk neem je altijd vocht mee een auto in, het zij regen, sneeuw en natuurlijk ook je eigen vocht/damp wat op de koude ruiten zal slaan. Vond alleen vreemd dat het alleen op de voor en achterruit zat, vandaar de vraag. Heb me blijkbaar druk om niets gemaakt .
  11. Dacht ik ook al aan, auto stond eerst met de voorzijde in de (koude)wind en een nacht later met de achterzijde, vochtprobleem eerst aan de binnenzijde van het voorruit en later achterruit. Het zal dus wel aan het jaargetijde liggen en ik moet er misschien even aan wennen dat mijn auto s'nachts niet meer binnen staat
  12. Zoals gezegt, verder niets kunnen vinden, geen natte/vochtige matten of plekken, is vreemd genoeg ook alleen maar voor en achterruit.
  13. Bedankt voor je reactie, tijdens het rijden heb ik inderdaad weinig tot geen last, het is meer als hij bvb de gehele avond/nacht stil heeft gestaan. Eergister stond er zelfs ijs aan de binnenzijde van het raam, moet wel zeggen dat de auto bij mij voor huis met de kop in de (koude)wind staat. Zoals gezegt, als ik rij en ik zet de blazers en achterruitverwarming aan dan verdampt het weer.
  14. Nu het zo vriest heb ik last van vocht/damp aan de binnenzijde van het voor en achterruit. Heb verder geen last van lekage en/of natte vloermatten. Is dit een bekend 3B/3BG probleem?, en zo ja, wat is de eventuele oplossing?.
  15. Slingermans

    Motorolie

    Kom nauwelijks tot niet bij de snelwegpomp, kocht dit litertje Kroon olie bij de plaatselijke automaterialen zaak voor nog geen 7,00 euro. Heb, voor de zekerheid, ook maar een litertje roze Kroon koelvloeistof gekocht. Eerst deze Kroon olie maar even uitproberen alvorens ik een "voorraadje" aanschaf. Ben a-technisch en dus content met al jullie tips en input
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden