Ga naar inhoud

Khees

Members+
  • Aantal items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Khees

  1. Nou weet ik uit het verleden als je een aftermarket radio in een VW ging zetten, dat de geschakelde stroom en constante stroom bij voorbaat al omgedraaid moesten worden. Dat om dit soort klachten tegen te gaan. Hoe het echter met een 3c zit heb ik zelf nog geen ervaring mee?. Maar is het proberen waard lijkt me.
  2. Khees

    Passat in de war?

    Kreeg jij ook die j527 module als foutmelding??
  3. Khees

    Passat in de war?

    Maar is de sensor evt. ook zelf uit te wisselen, zag dat het alleen maar 2 stekkers had. Of komt er nog het nodige inleerwerk bij kijken?
  4. Khees

    Passat in de war?

    ik heb er nu een 3 spaaks stuur in. Gewoon een simpele zonder knopjes.
  5. Khees

    Passat in de war?

    Goede middag allemaal, Ik ben vorig jaar met de passat naar italie geweest. Nu ging de heenweg fantastisch, maar de terugweg was niet zo'n succes. De auto begon na zon 200km allerlei rare fratsen te vertonen, en het begon met het oplichten van het cruise-control lampje met een uitroepteken er achter in het middelste rode display. De auto ging zelf op slot en er weer af, beide hendels bij het stuur deden het niet meer. En de navi viel af en toe uit. En als laatste ( alsof het nog niet genoeg was) werd de airco niet meer koud. Het was net alsof er een klep ergens binnen dicht ging? Ik heb de auto gewoon naar huis kunnen rijden?. Maar de dag erna bij de dealer kwam er meerdere malen de j527 stuurcolom sensor naar voren. Zou 1 zon module de hele auto in de war kunnen schoppen? De auto is gereset door hun en moest het nog een tijdje in de gaten houden. Maar nu een jaar verder is er niks meer terug te vinden, en rijdt de auto zonder problemen rond. Is het wijsheid om die module te vervangen aangezien ik naar mijn zus in oostenrijk wil over 2 maanden?? Het gaat hier om een passat 2,0 fsi uit 2006? Met vriendelijke groet, Kees
  6. Ik heb door de loop der jaren veel banden gereden, Maar ik ben toch een paar jaar geleden blijven steken bij Vredestein. Het is in mijn ogen wel een van de beste op het gebied van prijs en kwaliteit. Zelf shop ik ze bij een shop als bandenleader.nl of een andere van reifen B.V. uit Duitsland het is maar net wie de juiste prijs op dat moment heeft. Ik zelf laat ze gewoon bij mijn vaste garage bezorgen.
  7. Sorrie was het vergeten er bij te zetten maar het gaat om een 3c
  8. Ik heb sinds kort een waardeloos geluid in de auto, na even speuren kwam ik er achter dat mijn woofers voor het niet meer doen! En na wat speurwerk blijk ik te beschikken over een vw soundsystem. Ik dacht dus eerst alleen een paar andere speakers halen en klaar, maar kan het nou ook de versterker zijn? Hoe is dat evt. Door te meten? Ik hoor graag van jullie! Gr kees
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden