Ga naar inhoud

Max

Members
  • Aantal items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Max

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Enschede
  • Naam
    Wim de Lange

Max's Achievements

0

Community reputatie

  1. Max

    nieuwe koplampen 3bg

    Heren. Met dank aan de door jullie aangeleverde info zitten de nieuwe koplampen erin. Ik moest een aantal zaken ombouwen zoals de stelmotoren. Alles past perfect alleen de stelmotoren werken niet meer. Deze moeten wel werken anders komt hij niet door de APK keuring. Als ik dat niet in orde heb moet het stelwieltje in het dashboard eruit. Alles was echt plug and play. Mede dankzij het door Ramses aangeleverde filmpje was het simpel en snel werken. Mocht iemand nog een idee hebben over mijn niet werkende stelmotoren dan hoor ik het graag
  2. Max

    nieuwe koplampen 3bg

    Nee Barry ik heb geen OEM xenon maar ik heb begrepen dat ik een aantal zaken van de oude koplampen moet overzetten en dat het dan moet werken. Moet wel zeggen dat ik met de xenon wel eens problemen heb als ik ze aan zet dan wil het wel eens voorkomen dat er een lamp niet brand. Maar na een aantal keren aan en uitschakelen doen ze het weer . Blijkt wel vaker voor te komen want ik hoor het van verschillende mensen dat ze die problemen hebben.
  3. Max

    nieuwe koplampen 3bg

    Bedankt voor de reacties. RamsesII jij had het over de automatische hoogte verstelling dat de aansluiting niet werkt i.v.m. drie draads aansluiting die op de lampen zit. Heb je al een oplossing daarvoor? Dat is voor mij wel een punt van discussie omdat ik wel graag wil dat deze werkt. Als ik volgende maand zover ben ken ik heb de lampen kan ik dan contact met je opnemen? Moet ik natuurlijk wel je adres hebben.
  4. Max

    nieuwe koplampen 3bg

    Ik heb het stelmechanisme van mijn linker koplamp kapot en moet dus een nieuwe koplamp kopen. Een mooie reden om dan twee koplampen aan te schaffen en dan ook maar angel - eyes te kopen. De prijzen liegen er niet om maar nu heb ik een setje gezien voor maar € 169.95 bij cargoods. kan mij iemand vertellen of dit wel vertouwd is en koop ik niet de befaamde kat in de zak? Zie onderstaande link http://www.cargoods.nl/shop/angel-eyes/7788-angel-eyes-koplampen-vw-passat-3bg/
  5. Sorry, zoals tiptronic al noemde de km stand is 284000. Maar bedankt voor de tips.
  6. Mijn zoon blijkt eindelijk een verstandige beslissing te hebben genomen. Hij wil nu een Passat 1.8 T 3BG van 2001 kopen maar waar moet je op letten bij de aankoop. De auto die hij op het oog heeft is een 1.8 T met 184.311 km op de teller en dat vind ik behoorlijk veel. Hij staat bij Graveland in Putten.
  7. Goedkope oplossing en een goede oplossing: Lauwwarm water en een ui doormidden snijden, deze in het water en dan met een microvezeldoekje het raam afnemen en met een droog microvezeldoekje nawrijven. Werkt perfect en kost geen drol.
  8. Max

    Ramen blinderen

    Heb je een tel.nr.? Adres? Ben benieuwd wat hij ervoor vraagt. Als ik de prijzen zo bekijk lopen die nogal uiteen.
  9. Max

    Ramen blinderen

    Ik wil van mijn passat ook de ramen laten blinderen, maar ik meen te weten dat een lid van de passatclub dit doet. klopt dit of heb ik rare droom gehad?
  10. Sonde vervangen en tot nu toe geen foutmelding meer. bedankt voor de info.
  11. Nee helemaal niet. alles is verder ook zoals voor de melding en hij rijdt nog net zo en ook het verbruik is ongewijzigd.
  12. Het heeft even geduurd maar ik heb de foutcodes die aangeven dat de Lambdasonde kapot is. Hij geeft code Poo36 en P0136. Volgens de garage is dit de verwarmingsspoel van de tweede Lambdasonde, dus de sonde die na de Kat zit. Mischien kunnen jullie iets met de codes. het knipperlicht is weer in orde en het was zoals jullie hebben aangegeven, de alarmlichtschakelaar, bedankt voor de info en het meedenken.
  13. De alarmlichten werken normaal dan mag ik er van uit gaan dat het toch niet die schakelaar betreft die kapot is. Ik moet er wel bij vertellen dat ik van elektronica weinig verstand heb en daarom ook niet begrijp wat die schakelaar met de richtingaanwijzer te maken heeft. dat van de trekhaak kan ik me nu wel voorstellen en als het dat is wat je aangeeft zal ik het zeker met een zwaardere vervangen. Ik heb even op internet rond gezocht voor de LLM en ik denk dat je daar een punt hebt, ik ga kijken of ik de codes zo spoedig mogelijk kan opsnorren.
  14. 1:codes moet ik even vragen en zodra ik ze heb geef ik ze door 2: als ik de hele schakelaar moet vervangen betekent dit dat ik het stuur moet demonteren of is hier een eenvoudige oplossing voor? Ik begrijp alleen niet wat de trekhaak ( heb ik trouwens ) hier mee van doen heeft. En wat kost zoiets?
  15. Na een paar duizend kilometers dan toch de eerste problemen met m'n karretje. Eerst krijg ik een melding van het motormanagement, laten uitlezen en hij geeft aan dat de lambdasonde defect is. storing door de computer eruit laten halen en vele kilometers gereden en nu heb ik het weer. Ik merk echter geen verschil in verbruik of dat de motor slecht loopt. Vraag 1: moet de sonde schoon gemaakt worden of toch maar vervangen? Gisteren het tweede probleem. Het knipperlicht doe het niet naar behoren. Hij knippert één keer daarna niets meer. Je hoort het tikken dan ook niet meer. Vraag 2: heb ik het goed dat dit het relais betreft of kan dit iet anders zijn. de alarm lichten doen het wel. Wim
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden