Ga naar inhoud

Brandon123

Members
  • Aantal items

    27
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Brandon123

Profile Information

  • Plaats
    Lier

Brandon123's Achievements

0

Community reputatie

  1. ja hoor , vanaf ik contact aanzet gaat radio aan & als ik sleutel UIT het contact haal gaat hij gewoon mee af
  2. nee heb een gewone sony radio , met USB , aux , cd & SD maar dat is geen origonele VW radio en het gaat om een VW PASSAT 1.9tdi 90pk stationwagen van 1998
  3. Hey , nu heb ik de passat een maand maar begin een beetje hoop te verliezen in vw. elke ochtend is mijn passat zijn accu leeg , nu eerste 3 dagen deed ik het zonder problemen met een batterij starter ( zo'n klein bakje waarmee je de batterij kan starten ) maar nu deze ochtend wil hij niet meer? iemand een idee wat het zou kunnen zijn? heb op internet wat gezocht maar daar spreken ze over uitmeten enzo. Maar zou niet weten wat dat is & hoe het moet? maar wat zou het allemaal kunnen zijn?
  4. Brandon123

    GAS PROBLEEM !

    Deze middag rijd ik even naar kontich geen enkel probleem, op de terug weg valt ineens mijn gas weg & begon het lampje van voorgloeisysteem te pinken. als ik op gaspedaal duwde kwam er geen enkele reactie! paar keer aan & af gezet geen resultaat , stationair loopt hij op 1100 toeren waar hij normaal maar 900 draait. dus maar op koppeling naar huis gereden tegen 40km/u. eenmaal thuis auto even uitgezet , wat rondbellen. en probeerde motor nog eens te starten , start van eerste keer zonder problemen. Maar nu gaat hij weer normaal alleen schommeld het toerental bij stationair & stilstaand tussen 900-1000 toeren. dus een klein toertje gemaakt & nu lijkt hij geen enkel probleem meer te hebben buiten het onregelmatig toerental bij stationair/stilstaand. wat kan dit zijn? gassensor misschien door vocht of koude? hoe kan ik dit controleren. Het gaat om een VW PASSAT COMBI 1.9tdi 66kw/90pk van 1998.
  5. heb hem zelf nog niet gezien , maar het zou eentje zijn dat je gewoon ergens moet in pluggen tussen je elektrisiteit denk ik ? Hij vraagt er 50 euro voor?
  6. Hey , Ben er WEER met ene vraagje ik kan een PLUG IN chip overkopen van een vriend die +/- 20pk meer geeft. hij zelf heeft een GOLF 4 1.9tdi met 110pk van 2002-2003. Nu mijn vraag is : hoe kan ik zien dat die niet mijn motor naar de kloten doet & wel goed werk ? iets waar ik op moet letten? ik zelf rijd met een VW passat 3bg 1.9tdi met 90pk van 1998 ??
  7. Hey , misschien kom ik met een onozele vraag. maar hier is hij ; ik heb al een paar keer gehoord over een "turbo lag" wat houdt dat juist in? & wat zijn de meest voorkomende problemen met een vw passat 1.9tdi 66kw uit '98 ?
  8. Hier in belgie is goedkoopste bij erkende dealers was het voor mijn seat ibiza ( 3 ramen ) al 550 euro , nu passat stationwagen ( 5 ramen ) zal dat wel tegen de 650-700 euro zitten.
  9. Brandon123

    Ramen blinderen

    Hey , nu zou ik graag myn ramen blinder van mijn vw passat. mijn broer heeft mij tint folie gegeven van 85 of 90% is redelijk donker, hij heeft de zelfde op zijn bmw zitten maar als je er dan vanachter zit is het binnenin redelijk donker. maar nu mijn vraag , belemmert 85-90% mijn zicht van binnenin naar buiten hard? is het lastig om te parkeren? Meningen , tips.. allemaal welkom.
  10. heb zonet gekeken , zekeringen zijn goed. het tikkende geluid als ik mijn richtingaanwijzers aanzet kom vanuit de noodstop pinker knopje. maar nu heb ik ook gehoord dat als mijn contact opstaat dat een een tikkend geluid komt vanuit mijn Climatronic & harder als ik voorruit verwarming aan/uit zet.
  11. ah ik denk dat ik al snap wat je bedoeld ik zag er iets zitten , maar durfde er niet goed aan zitten omdat ik nogal onhandig ben met auto's. ik zal zo meteen eens zien , maar als het niet de zekering is. hoe kan ik het dan maken als het de relais is?.
  12. ik heb gekeken aan linkerkant van myn dashbord , maar kan niet direct een zekeringkastje zien ?
  13. zitten de pinkers ( richtingaanwijzers ) samen met de noodpinkers? zal direct eerst eens zien naar mijn zekeringen.
  14. Hey , ik heb een vw passat combi 1.9tdi met 90pk van 1998. vandaag vertrek ik alles in orde , dan bijna terug thuis merkte ik dat mijn pinkers niet meer werkten & mijn 4 noodpinkers ook niet. wel hoor ik , als ik mijn pinkers probeer aan te zetten een klik die komt van ergens aan mijn middenconsole. wat zou het kunnen zijn ? of waar zitten die zekeringen ? Liefst zo snel mogelijk hulp. Alvast bedankt !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden