Ga naar inhoud

Chim

Members
  • Aantal items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Chim

  1. Bedankt voor je reactie Berkii. Ben zelf helemaal niet handig. lijkt dat het geluid komt van achter de motor maar ook lastig te ondekken. De motor maakt wel een regelmatig geluid alleen komt nog een geluid erbij.
  2. Bedankt voor je reactie. De ducktape had ik sinds begin. ik ben helemaal niet technisch dus weet niet precies wat het is. Heb je een idee? De ducktape is van de lucht filter. maar daar komt niet de geluid vandaan. Ik kon de water reservoir zien maar waar is de pomp dan?
  3. Bedankt voor je reactie. De ducktape had ik sinds begin. ik ben helemaal niet technisch dus weet niet precies wat het is. Heb je een idee?
  4. Het is een dsg. hoe kan ik de vrijloop rol van de dynamo controleren?
  5. Chim

    trillen

    Die ervaar ik ook. De auto als ik rond de 100 kmh of hoger trilt de stuurwiel van mij. deze probleem heb ik al lang en ook na dat de dealer heeft mij verstuivers vervangt blijft het trillen. iemand weet wat het aan lig?
  6. Hallo, Ik heb het al sinds kort zit te denken om mijn auto te laten chip tunen. door veel lezen en denk of dat goed idee dacht ik om eerst de geluid goed laten checken. De dealer wist niet wat was aan de hand en wil alleen maar een dag onderzoek die zal mij veel geld kosten. Ik heb al lang in mijn auto en geluid die niet klopt (volgens mij). De auto in stationeer stand maakt een raar geluid alsof hij niet altijd de juiste toren loopt. ik heb een kort film bij gevoegd. misschien een van jullie kan mij helpen of een idee geven wat het zou kunnen zijn. Alvast bedankt.
  7. Bedankt iedereen. Ik ben nu bij iemand die mij systeem aan het upgraden en mijn gateway aan het updaten. Ik laat jullie straks weten.
  8. Ik vind het erg vreemd. Sinds zaterdag ochtend en de accu is nog steeds prima. (Knock onwood) ik ga vandaag kijken welke versie gateway heb ik. Alleen ik vind het nog erg vreemd dat de vent niet draait. Is dat normaal, dat gebeurt ook als de Rns werkt. Is de vent wel te vervangen? Wie doet deze dingen dan? Alvast bedankt.
  9. Hallo, Zover dat ik weet. de K werkt niet goed. Je moet E index of hoger hebben. Q is de laatste,
  10. waar is de beste plek om een gateway (E of hoger) te kopen? heeft iemand een extra te koop?
  11. Bedankt voor laten weten. Ik dacht alleen als de vent niet werkt dat is een teken dat het gatway\canbus prima is. Ik heb via vag service (mp) begrepen dat hij can dat regelen sofwarematig aanpassen zodat ik niet een andre gatway moet kopen klopt dat? Zo niet welke versie gatway heb ik nodig? Alvast bedankt voor alle info en help . Shai
  12. Beetje ver voor mij. ik zit in gelderland. Iemand iets dichterbij?? Je kunt ook even op de vagcom kaart kijken wie er bij jou in de buurt woont. Heeft ook geen zin om een end te rijden alleen om te zien wat voor gateway erin zit, die moet je ook zonder VCDS kunnen identificeren zoals al aangegeven. Wanneer er een C versie inzit sta je gegarandeerd vandaag of morgen met een lege accu a.g.v. powerdrain. Gateway kun gemakkelijk zelf wisselen is plug en play. wanneer je dat voor elkaar hebt kun je altijd nog verder zien voor de minder dringende zaken die je met VCDS kunt wijzigen! Bedankt. Ik heb al verschillende mensen via de forum een pb verstuurd. De auto is sinds gisteren met een nieuwe rns en hij start nog steeds. Zoals ik eerder heb geschreven ik heb gekeken maar de ventilator werkt niet (ten minste ik heb hem nog niet werk gezien, ook toen hij aan was).
  13. Beetje ver voor mij. ik zit in gelderland. Iemand iets dichterbij??
  14. En zijn er mensen die mij kunnen helpen?
  15. Bedankt voor de reacties. Ik heb begrepen dat als de ventilator van de rns niet werkt tijdens het uitzetten van de auto dan is het geen probleem. Ik heb ondertussen geprobeerd dat te controleren, probleem is dat de ventilator werkt niet ook als de rns aan is. Is dat een probleem? Kan iemand mij helpen met inleren en programmeren van de vag computer, dat zou echt super zijn.
  16. Bedankt voor de reacties. Ik heb begrepen dat als de ventilator van de rns niet werkt tijdens het uitzetten van de auto dan is het geen probleem. Ik heb ondertussen geprobeerd dat te controleren, probleem is dat de ventilator werkt niet ook als de rns aan is. Is dat een probleem? Kan iemand mij helpen met inleren en programmeren van de vag computer, dat zou echt super zijn.
  17. Bedankt voor de snelle reactie. Waar kan ik de gatway vinden onder de dashboard?
  18. Hoi hoi, Voor de gene die niet mij ken zal ik even mijzelf voorstellen. Ik rij een passat variant van 08 2006. 2.0 140 pk dsg highline uitvoering. ben heel erg blij met de auto . Ik heb vandaag mijn mfd2 vervangt naar een rns 510 c versie (welke fw weet ik niet). Ik heb een paar problemen die jullie kunnen mij misschien helpen . 1. Ik heb begrepen dat er is een kans dat mijn accu leeg wordt, ik heb verschillende topics gelezen maar ik kon niet komen bij het secret menu van mijn rns. hoe kan ik het voorkomen dat mijn accu morgen niet leeg wordt. Ik heb begrepen dat het hoef niet perse een andere gatway te platssen maar kan ook via programmeren. 2. ik kan niet meer zijn (op mijn grote rode scherm tussen de tellers) de navigatie info. Is dat een programmeren kwestie? 3. als ik de auto op achteruit zet krijg ik een scherm die denk ik bij een achteruit camera. alleen ik zie geen beeld en ook niet een auto teken met de pakeer sensoren. (ik heb wel een sensoren voor en achter) Wie kan mij aub helpen . Ik wil het voorkomen dat mij accu leeg wordt en de rest van de problems oplossen. Alvast bedankt
  19. Oh ik heb geen houder op de dashbord,wel in het armleun tussen de stoelen.
  20. Bedankt voor reageren. Ik vindt deze forum erg handig. In het verleden heb ik ook nog meer help gekregen en ik kan veel informatie vinden. Zelf zoals boven beschreven. Passat variant uit 2006 dsg high line. Ben erg blij met de auto. alleen jammer nu van de bt module. weet iemand waar kan ik deze module vinden(kopen)? Alvast bedankt
  21. ik heb begrijpen dat de 5Ko035730E zou wel werken, klopt dat?
  22. Hallo, Ik heb een 2006 passat variant dsg highline, MFD2 dvd met premium telefoon (groote rood scherem tussen de tellers). echt een leuk auto. Mijn probleem is dat hij werkt niet met mijn iphone 4s . met andere toestelen werkt hij wel. Wie weet hoe kan ik dat oplossen zodat ik kan bellen\gebeld worden en sms ontvangen via de scherm tussen de tellers?? Wat heb ik nodig en waar kan ik dat kopen? Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden