Ga naar inhoud

Ro202

Members
  • Aantal items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Ro202

  1. 1 goed tip, snel laten uitlezen bij een goede garage! Alleen op het laatste had ik met optrekken veel last, uitlaat verstopt en kwam niet meer vooruit. Maar over het algemeen, schokken tijdens het rijden. 80km of harder, en dan lichte of harden schokken. Vermogen valt weg. Auto opnieuw starten na een tijd en dan deed die weer normaal. Tot bij de volgende rit.
  2. nee, geen lampje maar ik heb oud model. Ik had dit probleem al een lange tijd, werd erger er erger! Sinds pas is het 1 en ander gerepareerd. - katalysator verstopt ( midden pijp vervangen ) - krukas sensor vervangen ( sensor vervangen ) problemen waren gelijk opgelost en mijn auto rijdt nu weer als een trein! Groeten, Ronald
  3. Een paar weken geleden heb ik mijn auto naar een Bosch Car service gebracht ivm de klachten hierboven. Deze werden met de dag erger! Stond meerdere malen, op de stil op de vluchtstrook. (schokken, uitvallen, geen vermogen meer leveren, knallen uit de luchtinvoer) - verstopte katalysator - nieuwe nokkenas sensor Na de reparaties rijdt me auto weer als normaal! Alleen nog wel pingelen van de toerental met koude motor.... Tevens was mijn auto afgekeurd, en vervangen: - nieuwe uitlaat spruitstuk i.v.m. doorscheuren. - draagarmen aan de voorkant.
  4. Hallo allemaal, Ik heb het volgende ingebouwd: Voorin composet Audio System Gladen 100 RMS Achterin composet MTX 100RMS Versterker JBL GTO 75.4 4x 104 RMS Subwoofer Climax 600 RMS Condensator 2.0 Farad Zodra ik het geluid harder aanzet op de radio, vliegt de JBL versterker op Remote en krijg schokkend geluid via de boksen. Als ik alleen de boksen van voor laat werken Audio System, krijg ik constant zuiver geluid. Draai ik de achter kanaal erbij open (MTX) boksen slaat de versterker gelijk op remote. Ligt dit aan de versterker of aan de boksen en is dit op te lossen? Voorheen had ik voor en achter MTX boksen ingebouwd, de voorste links is opgeblazen. De Audio boer bij ons heeft nu Audio System Gladen ingebouwd. Beter geluid en gaat ook harder vergeleken met MTX!
  5. Wat voor merk LMM heb je voor 8 tientjes? En waar kan je die voor 8 tientjes kopen?
  6. Zou idd kunnen. Maar hoor echt Te vaak op het forum dat het een LMM zou kunnen zijn. Moet wel zeker zijn van je zaak om zoiets te vervangen. Of je moet een geldboom hebben .... Hoe duur kost zoiets? Kan je deze ook met de VCDS software testen?
  7. Nee auto valt niet uit tijdens het rijden. Stationair loopt die ook perfect. Alleen na het rijden of het starten doet die vreemd
  8. De link kan je idd wel door geven, heb ik misschien wel wat aan. Ik had het 1 x. Kwam in van Rotterdam naar huis (Middelburg) 120/140 Km, daarna nog de stad in. De auto heeft ongeveer een half uur stil gestaan. Kreeg 'm moeilijk aan de praat, naar de stad gereden (10) min. Net of er helemaal geen vermogen in zat, zo sloom! Op de parkeerplaats gekomen, rook een rare lucht en lichte rook onder de motor kap vandaan. Weer gestart, niks aan de hand loopt stationair goed. Om de parkeerplaats gereden en als een gek schokken en niet op vermogen komen. Later maar een cafe in gedoken. Ronald 04.00 uur naar huis, niks aan de hand. De laatste tijd erg veel last met starten net of die niet wil, geen benzine krijgt. Pomend starten lukt wel, of 5 minuten wachten. Vanavond weer last gehad op de parkeer plaats van de appie heijn.
  9. Zo ver ik weet geen elektronische problemen die voor doen. Ik heb wel 2 andere problemen. 1e Soms start de auto heel moeilijk, dan moet ik pompen met het gas om de motor op gang te krijgen. 2e Na lange stukken rijden ( op de snelweg) start me motor bijna niet meer. Ook loopt die niet meer goed en soepel, pas na de motor opnieuw starten rijdt die weer normaal
  10. Ik kan ook op de kaart: Plaats: Middelburg Software: VCDS 10.6 + Kabel DUAL K HEX CAN
  11. Nou Norton verwijderd, pc opnieuw opgestart. VCDS 10.6 opnieuw geïnstalleerd en daarna Security Essentials. Snelle scan uitgevoerd en deze ziet het programma als een virus. Maar bij Essentials wel de keus: Verwijderen of toestaan, bij Norton niet kunnen vinden. En VCDS 10.6 is gewoon werkend. Kan nu ook op de lijst! P.S. voor de computer techneuten, is er ook een programma die je Windows ook laat opruimen en beter, sneller laat werken? Wie zou me log bestand nog willen beoordelen? Staat hier ook op de site!
  12. Ik ga Norton er maar is afgooien en Windows Security Essentials is gebruiken, VCDS er opnieuw installeren. laat het zo snel mogelijk is weten. P.S. voor de computer techneuten, is er ook een programma die je Windows ook laat opruimen en beter, sneller laat werken?
  13. Van de week een setje binnen gekregen een VAG kabel en bijhorende software VCDS 10.6 Eerst maar een driver gezocht voor Windows 7 64 bits, en software geinstaleed. Met me domme kop wifi en Norton security niet uitgezet. Verwijderen en opnieuw erop zonder wifi en Norton. Usb kabel van de laptop naar de connector in de auto, en draaien maar. Hoppa alles werkt naar behoren, me service interval gereset en autolog/motor log gemaakt. Staat op de site. Maar nu komt het: Ik zet Norton aan en, ziet VCDS 10.6 als een Trojaanhorse. Hoe zou ik het kunnen verhelpen dat Norton hier overheen leest, en het toch normaal kan gebruiken? Want me programma is nu geblokt en doet niks meer! En Via Norton zelf krijg ik het ook niet voor elkaar. Als dit verholpen is kan ik ook op de lijst gezet worden
  14. Wie kan mij Vag log beoordelen? Betreft een 3BG uit 1997 1.6 Bedankt Log-RJ-TL-78-295253.txt Log-RJ-TL-78-WVWZZZ3BZVE011876-295253.txt
  15. Vandaag andere bougies gehaald en gemonteerd. Tevens de luchtfilterhuis eruit gehaald (aardig wat vastzittende zand) Schoongemaakt onder de kraan, föhn erop en terug gemonteerd. Proefrit gemaakt, en geen schok met optrekken, hoge versnelling in lage toeren. Alleen nu het verbruik nog in de gaten houden. Aangezien er nieuwe bougies en 4 nieuwe banden onder zitten, zou het wel verschil moeten opleveren?? Waar zou de sensor en bekabeling moeten zitten?? Ieder geval heel raar dat ze na het weekend geen enkele fout terug konden vinden Ik kan aardig wat bochten maken, dus zou misschien kunnen. hoe is dit na te gaan??
  16. Hallo allemaal, Mijn Passat schokt de laatste tijd erg veel met optrekken, in de bochten, hoge versnelling met lage toeren. De benzine verbruik is ook toegenomen. Afgelopen vrijdag haalde ik een vriend op. Motor sloeg niet aan, met pompen van het gas en blijven proberen sloeg de motor aan. Einde van de middag naar de VW dealer in vlissingen, daar hebben ze de auto uitgelezen op storingen. Bleek dat een noppe as sensor een storing gaf??? Nooit van gehoord .... De zaterdag erop heel stuk op de snelweg, nergens last van. Afgelopen maandag terug naar de dealer voor verder onderzoek. Wat bleek, konden geen enkele storing meer vinden. Hebben ze een proefrit gemaakt, niks op aan te merken. Voor niks 53 euro en een paar cent betaald. Vandaag nieuwe banden gehaald in bergen op zoom. Met optrekken in de lage toeren schokt die ook behoorlijk. Benzine verbruik in de stad en op de snelweg neemt behoorlijk toe de laatste tijd. Begin september2011 vervangen: 4punts bougies van Bosch Nieuwe bougie kabels, oude waren poreus Nieuw lucht filter Klein onderhoud Is een Passat 1.6 74 kw uit 1997 Wat kan dit zijn, en hoe is het op te lossen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden