Ga naar inhoud

RudydG

Members
  • Aantal items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over RudydG

Profile Information

  • Plaats
    Lint

RudydG's Achievements

0

Community reputatie

  1. RudydG

    strooilicht bij Xenon

    Het is de "normale" cc met de reflector unit. Hbe het al eens goed bekeken, en enkel een lensunit zal helpen vrees ik. Maar dan moet ik de koplamp openen. Niet eenvoudig.
  2. RudydG

    strooilicht bij Xenon

    Passat CC, nieuw, dus dat zal zeker de oorzaak niet zijn, alles is glashelder. En de lamp zit prima in de socket.
  3. RudydG

    strooilicht bij Xenon

    Heb net een setje Pilot 5000k laten inbouwen, op het eerste zicht fantastisch, maar na een lange rit door het donkere Frankrijk toch wel wat verblind. Ook als staan de lampen naar beneden, het zijlicht is storend. Rechts heel sterk, links wat minder. Ik noem het strooilicht. Als je het lichtpatroon op de muur bekijkt lijkt het wel ok, staan zeker niet te hoog, maar er is gewoon teveel licht aanwezig boven de horizontale lijnen. Met de gewone halogeens zie je hier bijna niets van de lichtbron is te zwak. Nu was ik zo aan het denken, heeft er al iemand hier van die lenzen ingebouwd? ze bestaan als units die je, na het openen van je lampunit, in de originele lampvoet bevestigd. Ik heb natuurlijk geproefd van Xenon, zalig, maar ik heb de bijverchijnselen er niet voor over. Wil een strakke horizonale lijn. Heeft iemannd de unit al geopend, en of dergelijke lenzen getest? Ik denk aan dergelijke types : http://www.ebay.de/itm/BI-XENON-4300-k- ... 2a10500b45 Ik hoop deze lokaal te vinden uietraard. Thanks Rudy
  4. Update: Met de audison bit ten dsp en de audison lrx 5.600 krijg ik de voorste speakers perfect afgeregeld. Het hoog is iets opgetrokken, en het laag ook, en afgefilterd op 80hz, waar de sub in de koffer het ongemerkt overneemt. De achterspeakers zijn niet echt goed te krijgen, en gebruik ik enkel om te ondersteunen, als we met 4 in de wagen zitten bijvoorbeeld. Grootste verbeteringen zitten in het extra vermogen op de voorste speakers, de time alignment, en de sub in de koffer. Ben tevreden nu!!!!
  5. Inderdaad, ik denk dat het uit de iphone komt "alsof het een film is", dmv de applicatie tvout op de iphone. Daarom gok ik dat het toch ook zou moeten weergegeven worden op de rns? Zou voor mij een superoplossing zijn in ieder geval.
  6. Wel, op de Pioneer Appradio (waar het ook niet zou werken...) gaat dit dus wel.
  7. Een speciaaltje: Heb een nieuwe CC met Rns 510 en de BT low kit, alles werkt prima, iphone en BT , streaming, maar heb toch nog een speciale wens. Ik zou de Tomtom van de Iphone4 op het scherm van de RNS willen weergeven, omdat ik de navi van Tomtom beter vind, alsook de trafficinfo life die accurater is. De bediening mag op de ipone blijven. Zou dit lukken met de een of andere video in module op de Rns? Mijn iphone is voorzien van TVout software (via jailbreak) Ik zou zo denken, als een filmpje kan, waarom een tvout funktie dan niet? Alvast bedankt voor het meedenken!!!
  8. Kijk, hoe mooi dit voor sommigen ook is, persoonlijk vind ik de oplossing van de navilock niks. Het toestel blijft met al zijn glorie netjes in de auto. En van die 4 toppen op mijn dashboard, waar ik nota bene bijna 500€ extra betaal voor een mooie alu-afwerking, huiver ik al helemaal. Ikzelf ga het over een andere boeg gooien. Ik liep eerst met het idee om het komplete front inclusief electronica afneembaar te maken, met connectoren. Maar dan moet ik in de electronica ingrijpen, niet zonder risico. Maar nu ik verdere foto's gezien heb van de opbouw van een rns510, denk ik in een andere richting. Het plastic front, met de drukknoppen, kan er eenvoudig af. ik ga een en andere eens bekijken, en onderzoeken, of ik daar niet dmv enkele magneten een afneembaar knoppengeheel van kan maken. Lijkt me wel. En dan ziet het ding er niet uit zonder het front, ook niet voor de gilde Zodra ik wat meer onderzocht heb, laat ik het wel weten hier.
  9. wel, zonder elitair te willen overkomen, ik wil het nog een trapje hoger zoeken, zeker kwa mogelijkheden en lage tonen.
  10. Mijn nieuwe CC komt er over enkele weken aan. (speakers en deuren zijn gelijk aan de huidige passats) Staat een RNS 510 met 8 standaard speakers in. Klink voor geen meter naar mijn normen. te weinig vermogen en geen bassen. Dus, heb ik de audioson bit ten dsp en een helix dark blue 5 als aktieve apparaten al klaarliggen. Mijn subje (een 12inch JL audio 12W3v2 zit al in een rond mdf reservewielbehuizing (27 liter geloof ik) Dat gedeelte heb ik dus allemaal wel onder kontrole. Maar de deur speakers, dat is een ander verhaal. Standaard staan er kennelijk 20cm's woofers voorin en 16 achterin. Nu wil ik deze voorste speakers ook uppen natuurlijk, (tenzij de standaardjes via de dsp beter te krijgen zijn) maar de betere composets zijn bijna allemaal 16cm. Hierdoor ga ik vooraan weer inboeten aan lage tonen. Een 20cm composet bestaat bvb wel van macaudio (is dat iets?) Of andere tips? Moet allemaal wel achter de deurpanelen blijven, dus geen gaten in deuren en zo. Als ik iets doe wil ik het ook wel goed doen....maar niet extreem. Mijn dank grenst aan het hondsdolle.....
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden