Ga naar inhoud

justd

Members
  • Aantal items

    70
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over justd

  • Verjaardag 08-06-1978

Profile Information

  • Plaats
    Uithoorn

Overige

  • Vagcom
    Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

justd's Achievements

0

Community reputatie

  1. Thanks! Heb alleen geen VDS-PRO. Heb het wel, alleen geen seriele kabel.. En ligt het aan mij, of doen die plaatjes het niet in dat topic?
  2. En hoe doe ik dat? Zit dit niet al op de CCM dan? Ik heb wel via vagcom in kunnen stellen dat ie een piepje moet geven bij het ver- en ontgrendelen....
  3. Goedemiddag allen! Ik heb ipv zo'n schorre eend als alarm er nu een sirene van clifford in gezet. Werkt prima, het enige is alleen dat de control unit korte signalen geeft ipv een lang signaal. De sirene wordt dus steeds onderbroken ipv dat hij doorgaat. Dit komt uiteraard omdat er eerst zo'n toeter in gezeten heeft. Weet iemand of via vagcom deze instelling aan te passen is? Het gaat om een 3BG uit 2002. Alvast bedankt voor de reacties! Groet Justin
  4. justd

    Stootstrips spuiten

    Ik ga hier eens kijken, die hebben wel een hoop spullen voor mooie prijzen: Klein Gunnewiek
  5. Gisteravond bij Frank geweest, die heeft het deurslot vervangen en alles werkt weer helemaal prima! Nog geen uur werk en dat voor maar 5 tientjes. Helemaal top!
  6. justd

    Stootstrips spuiten

    Helaas pindakaas dus Of gewoon een nieuw setje ongespoten bestellen, das ook nog een optie....
  7. justd

    Stootstrips spuiten

    Ja dat vraag ik me ook af.... naja ik zie wel een keer als ik tijd heb
  8. justd

    Stootstrips spuiten

    Het is idd een 3BG sedan, sorry. Thanks voor de reacties!! Maar hoe zit dat met de stootstrips op de deuren? (4-deurs) Of is het makkelijk om alles netjes af te plakken en ze dan te spuiten??
  9. justd

    Stootstrips spuiten

    Goedenavond! Ik heb nog wat lak over en wil graag mijn stootstrips spuiten. Nu heb ik 2 kleine vraagjes: 1. Zijn de stootstrips makkelijk te demonteren? Beetje gepast geweld gebruiken of zitten ze ergens geschroeft? 2. In de achterstootstrip zijn park distance control ingebouwd. Kan ik deze sensoren ook overspuiten of wordt dan het bereik cq reactie minder? Alvast bedankt voor jullie antwoorden! Groet Justin
  10. Versie: VCDS 11.2 Uitlezen: VAG modellen Wat is er mogelijk: Foutcodes uitlezen+resetten/Aanpassingen met Vag-Com maken (http://www.gerritspeek.nl/vag-com.html) Omgeving: Amsterdam. Mag ook op de kaart gezet worden!
  11. Ah relaxed!! Even die Frank contacten! Ik lees trouwens ook dat het aan de kabels in de doorvoerbuis kan liggen. Die zal ik even openhalen om te kijken of die beschadigd zijn. Anders toch even langs apeldoorn. Thanks!
  12. Goedemorgen, Ik heb sinds kort wat problemen met mijn linkerportier. Inmiddels zijn de problemen wat groter het begon allemaal met dat de linkerportier niet op slot ging wanneer ik de auto vergrendelde via de AB. De ene keer deed ie het wel, de andere keer niet. Dit werd steeds erger. Afgelopen zaterdag moest ik toch met VAGCOM aan de slag, dus ik denk ik lees hem gelijk even uit. Kreeg toen een aantal storingen (waaronder overigens ook een storing over de brandstofpomp, maar ik merk hier verder niks van en dat terzijde) Ik kreeg wat storingen van de comfortmodule. Iets over bus en nog wat.... Logfile staat op mijn andere laptop, die staat thuis, zal vanavond de foutcodes even posten. Ik heb toen alle foutcodes gereset en een nieuwe scan gedaan. Weer kwamen de foutcodes van de comfortmodule terug. Vervolgens werkte anti carjacking niet voor de portier aan de linkerzijde. Ik kon mijn raam nog wel open en dicht doen, maar niet automatisch (Dus als je hem helemaal omlaag druk, dat ie helemaal open gaat). De rest van de ramen kon ik niet meer bedienen vanaf de portier van de bestuurderskant. Vanmorgen waren alle problemen nog aanwezig + dat ook de verlichting in mijn linkerportier (van de spiegels en de raambediening) ook niet meer aangaan. Ik heb al een hoop gelezen over deze problemen, maar eigenlijk niks concreets. Is er toevallig iemand die zo al kan zeggen waar dit probleem kan zitten? Sowieso post ik vanavond de foutcodes van Vagcom! Alvast bedankt!
  13. justd

    Dag / nacht sensor

    Ik heb ook de verschillende topics doorgenomen, en het is me allemaal niet echt duidelijker geworden met al die relais enzo.... Maar goed, ik kijk wel ff of iemand mij hierbij kan helpen. Wat ik me alleen wel afvraag: Werkt deze CH/LH module ook, als je je lichtschakelaar op aan laat staan? M.a.w: Kan je de lichtschakelaar altijd op aan laten staan? In dat geval hoef ik namelijk niet die automatische lichtschakeling te hebben En mocht iemand mij nog wat verduidelijking kunnen geven of het aansluiten hiervan, graag! Ik zie veel verschillende manieren en schema's + het wel en niet gebruiken van relais. Ik heb xenon verlichting in zowel dim als grootlicht. Groet Justin.
  14. Thanks voor alle reactie! Met name Jeroen Omdat ik geen verlichting meer had en ik 's morgen om 06.00 uur in de auto zit heb ik het ff door een iemand in de garage laten doen. Moet nog wel het e.e.a. gebeuren, maar ik heb iig weer licht!!
  15. @ jeroen: Wat zou het me ongeveer gaan kosten? Om de originele lamp zit een metalen ring die ervoor zorgt dat de lamp in de koplamp wordt geklemd. Deze ring krijg ik niet om de xenon lamp heen. Dat is het voornamelijkste probleem en ik weet dus niet hoe de rest dit wel gelukt is
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden