Ga naar inhoud

Gerrit B

Members
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Gerrit B

  1. Voor wie het nog niet op gevallen was de velgen op de witte passat van de foto zijn het het type Minianapolis 17" in februari krijg ik mijn nieuwe Passat in dezelfde uitvoering als op de foto met Xenon dan dus led achter
  2. Gerrit B

    Ambiente pakket

    Stom,ik was zo onder de indruk dat ik dat straal vergeten ben,dan rij jij toch even van Zeeland naar Rijssen
  3. Gerrit B

    Ambiente pakket

    Ik heb vandaag bij VW dealer Pouw in Rijssen in een Passat (Highline) met Ambiente pakket i.c.m. geborsteld zilver inleg gezeten,nu weet het zeker dat deze combinatie bestaat en dus besteld kan worden.
  4. Gerrit B

    Ambiente pakket

    Mijn plaatje van de Passat Higline ziet er als volgt uit: Kleur Wit met Minneapolis velgen ,panoramadak , Xenon/led verlichting, Parkdistance control,inklapbare buitenspiegels (welke ik later zwart maak)Zij/achterruiten 35 % getint,elektrisch bedienbare achterklep, Verwarmde voorruit en achteraf ingebouwd de Pioneer F 930 BT,sportpakket 2 ???.
  5. Gerrit B

    Ambiente pakket

    Bedankt voor de snelle reacties m.b.t. het Ambiente pakket i.c.m. met alu inleg,ik ga zeker bij de Valleigroep informeren, sterker nog misschien wordt de auto daar wel besteld.
  6. Gerrit B

    Ambiente pakket

    Er bestaat nog al wat onduidelijkheid betreffende het Ambiente pakket in combinatie met geborsteld zilveren inleg. Ik ben van plan een Passat in de Highline uitvoering te bestellen met o.a. het Ambiente pakket,omdat ik voor zwarte bekleding gekozen heb wil ik de de inleg zilver geborsteld hebben. Men(dealer)zegt dat dit niet mogelijk is terwijl ik op internet andere verhalen lees waarin dit wel kan. Is er iemand in het bezit van een W Passat Highline ( nieuw model) met een ambiente pakket en geborsteld zilveren inleg ?? Ik ben ook benieuwd of dit soms via een omweg besteld kan worden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden