Ga naar inhoud

ThumbsUp

Members
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door ThumbsUp

  1. Hallo Alle, Ik heb eind 2011 een 6025 (zonder TMC) door jou laten inbouwen in onze EOS. Helaas hebben wij veel lekkage problemen met de EOS gehad en heeft Century met ons een goede deal gemaakt met het omruilen voor een Golf cabrio van augustus 2011. Century heeft de radio's omgewisseld en alles werkt goed op het bedienen van de airco na. Als wij nu de temperatuur veranderingen geeft de radio de melding "Invalid key" met een nummer. Is dit eenvoiudig op te lossen door een kabel te verwijderen? De stuurbediening werkt perfect (die hadden wij niet op de EOS). Trouwens: wij hebben nog steeds geen spijt van de aankoop, de 6025 klinkt en werkt zeer goed en zeker vele malen beter dan mijn standaards RNS315 uit mijn (lease) Passat. Groeten, René
  2. Heb een afspraak voor morgenavond staan Ga uiteraard nog eens experimenteren met TomTom en op zoek naar de nieuwste iGo kaarten.
  3. Heb het gehele forum gelezen (lange zit ) en zit momenteel nog erg te twijfelen om de SD6025TMC aan te schaffen. Ik rij zelf een Passat uit 2011 met RNS315, een veel te duur systeem met kaarten van 2009 en de nodige problemen (verkeersinfo komt keihard doorde speakers terwijl het volume ingesteld staat op 8 en files langs de route worden niet getoond) Maar het is een leasebak dus niet zeuren. Voor onze EOS uit 2007 hebben we de RCD300 vervangen door een RC310 met MP3 maar die trok de accu binnen 2 dagen geheel leeg. Dus de RCD310 weer op Markplaats aangeboden. Hoe is jullie ervaring over de SD6025TMC? €475 - €15 korting is toch aardig wat geld en gezien mijn vriendin van Harkstede (Groningen) naar Sappermeer rijdt zal er niet veel met de navigatie worden gewerkt. Maar het systeem ziet er goed uit en iGo of TT is toch een stuk beter dan de orginele VW navigatie. MP3 op de SD kaart zal in ieder geval goed worden gebruikt. Kan iemand mij overtuigen? Dan maak ik volgende week een afspraak in Groningen. Heb 2 weken ale even gebeld met RNSwinkel maar zat vervolgens ziek thuis.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden